La Sant Silvestre laurediana recupera el format anterior a la pandèmia

La prova celebra aquest any la seva trentena edició i les curses júnior i absoluta tindran la sortida i l'arribada a la plaça de la Germandat

El cònsol major de Sant Julià de Lòria, Josep Majoral i el cap del servei d'Activitats Esportives, Ramon Ibars, amb els cartells de la prova.
El cònsol major de Sant Julià de Lòria, Josep Majoral i el cap del servei d'Activitats Esportives, Ramon Ibars, amb els cartells de la prova. COmÚ DE SANT JULIÀ DE LÒRIA

La cursa Sant Silvestre 2022 tornarà a disputar-se després de tres anys amb el format habitual i recuperarà així la distància de les curses júnior i absoluta amb sortida i final a la plaça de la Germandat, arribant com a punt més llunyà fins a la rotonda del centre comercial River. Una altra novetat és que enguany se celebra  la trentena edició i per aquest motiu s'oferirà als participants xocolata calenta a la fi de la prova.

La prova manté una iniciativa de l'any passat que és el caràcter més lúdic i popular i menys competitiu. També es recupera l'acte de lliurament de guardons i es continuarà premiant  la millor disfressa i el sorteig amb els articles cedits pels col·laboradors. La cursa se celebrarà poques setmanes després que Sant Julià de Lòria hagi estat reconeguda com a Vila Europea de l'Esport per a poblacions de menys de 25.000 habitants.

En aquest sentit, el cònsol major Josep Majoral ha destacat que "estem molt contents perquè serà el primer acte que fem després del reconeixement que hem rebut i crec que serà tot un èxit amb molta participació." La Sant Silvestre 2022 es disputarà el pròxim dia 30 a partir de les 21 hores per a categoria baby i les 22 per als júniors i l'absoluta. Les places són limitades i les inscripcions es poden formalitzar a la web www.santsilvestresantjuliadeloria.com al preu de quatre euros i de forma presencial a LAUesport per un euro més. Part de la recaptació anirà destinada a Càritas parroquial.

Comentaris

Trending