El Sant Julià ‘passa’ de les notificacions laborals per les irregularitats amb futbolistes

Inspecció de Treball ha hagut de fer una comunicació via BOPA al president del club, que ha intentat arribar a títol personal a un acord per abonar el deute amb els quatre jugadors que haurien iniciat accions de reclamació

Manuel Leitao presideix l'UE Sant Julià.
Manuel Leitao presideix l'UE Sant Julià. ARXIU

La UE Sant Julià fa cas omís als avisos que ha rebut d’Inspecció de Treball perquè alguns dels seus representants es presenti davant el departament governamental en qüestió a aportar tot un seguit de documentació laboral relativa a les irregularitats que s’haurien trobat respecte d’alguns dels seus futbolistes. Tot deriva de la denúncia formulada per un d’aquests jugadors, que ja ha abandonat la disciplina laurediana, que entre altres coses va posar en coneixement de la inspecció laboral que la seva relació amb el club estava basada en tres contractes diferents. Dels quals dos no havia vist mai i que contenen firmes falsificades.

Arran d’això, i iniciada la instrucció de l’expedient, la responsable del dossier que s’està elaborant contra el Sant Julià hauria reclamat un seguit de documentació que el club lauredià no s’ha dignat ni tan sols a respondre. No s’ha dignat a respondre als avisos que li demanaven que algun representant de l’entitat acudís a l’edifici de les Boïgues, a Escaldes, a donar explicacions sobre la qüestió. Tan és així que finalment la inspectora instructora ha hagut de publicar una comunicació al BOPA sol·licitant al president del club, Manuel Leitao, que respongui.

Caldrà veure si ho fa o no, perquè Leitao, que juntament amb Pepe Mengual i José Luís Correa, dirigeix el club, hauria intentat a títol personal arribar a un acord per saldar el deute que hi ha pendent amb quatre futbolistes. Almenys, els quatre que, d’una manera o altra, han iniciat accions de reclamació del que se’ls deu. Segons que ha pogut saber l’Altaveu, però, la proposta no seria acceptada. Per vàries raons, i la primera és perquè s’hauria plantejat un pagament fraccionat i irrisori.

A més a més, tampoc no els dona garanties que sigui el president del club, per la seva ventura i risc, qui assumeixi el deute. Segons hauria manifestat Leitao als jugadors, no voldria que el fet que l’entitat pugui deure diners afecti la seva marxa. Però no hi ha dubte que és el club, en tant que empleador, qui deu els diners. I és el club qui si no ha rebut ja està a punt de rebre, segons les fonts, una important dotació de la FAF via subvencions dels organismes futbolístics internacionals.

Etiquetes

Comentaris (2)

Trending