El Sant Julià busca vies d’urgència per salvar l’escull de la CASS

El club presidit per Manuel Leitao es planteja fer reconeixements de deute als jugadors als quals no ha pagat perquè els presentin a la Seguretat Social en el marc del procés d’inspecció obert

Manuel Leitao presideix l'UE Sant Julià.
Manuel Leitao presideix l'UE Sant Julià. ARXIU

El repte de la Unió Esportiva (UE) Sant Julià és arribar a la finestra d’hivern com sigui. Això, és clar, amb processos judicials oberts i altres revisions d’índole administrativa que el ‘persegueixen’ com si d’una espasa de Dàmocles es tractés. El primer embat, més enllà de la qüestió esportiva, és salvar les citacions que la Caixa Andorrana de la Seguretat Social (CASS) ha fet arribar a molts dels seus jugadors per a la setmana vinent. Reconèixer el deute que té contret i, per tant, comprometre’s també a cotitzar-los és l’opció que el club es planteja.

L’entitat presidida per Manuel Leitao i amb el tàndem Pepe Mengual-José Luís Correa com a braç executor de qualsevol iniciativa està immersa en un procés d’enorme dificultat. La FAF i el ministeri fan silenci per tal que la situació no s’emboliqui més. Però ja hi ha dues demandes judicials interposades i dos processos d’inspecció en marxa, de la CASS i del departament de Treball. El Sant Julià mira de campar el temporal i arribar a l’aturada hivernal i poder fitxar nous jugadors.

Hi ha dubtes que l'UE Sant Julià pugui jugar aquest cap de setmana.

Relacionat

Treball també investiga les anomalies rere la contractació de futbolistes per part del Sant Julià

De moment, per salvar l’escull de la CASS, el plantejament que hi ha sobre la taula es emetre un document de reconeixement de deute a cadascun dels futbolistes als quals no els ha abonat allò pactat. Ni totalment ni parcialment. Dit document, si s’acaba materialitzant, seria entregat als jugadors perquè al seu torn el lliurin a la CASS durant les trobades programades per la parapública per a la setmana vinent. Intentaria així donar un cop de peu al problema per tirar endavant i tal dia farà un any.

La samarreta del Sant Julià.

Relacionat

El club dels tres contractes

Esportivament, aquest diumenge a la tarda (18.30, camp d’entrenament número 1 de la FAF), l’equip que dirigeix des de la grada -perquè formalment no pot ser el tècnic vist que també es deu diners als anteriors preparadors- Pablo Huerga s’hauria d’enfrontar a l’FC Santa Coloma. Hi ha moltes possibilitats que per manca d’efectius els lauredians protagonitzin una nova incompareixença, seria la segona. En cas contrari, s’arrisquen davant un dels millors conjunts de la primera divisió andorrana a encaixar una nova golejada. També damunt la gespa.

Etiquetes

Comentaris (2)

Trending