El rugby andorrà ja té dates de retorn

El VPC tornarà a disputar un duel oficial en la Lliga d’Honor del comitè d’Occitània el 19 de setembre al camp del Toulouse Lalande, mentre que la selecció viatjarà a Turquia el 9 d’octubre

Els jugadors del VPC celebren un assaig en un partit de la temporada passada.
Els jugadors del VPC celebren un assaig en un partit de la temporada passada. Altaveu

El VPC Andorra tornarà, per fi, als terrenys de joc. L’equip jugarà el primer partit oficial en mesos el 19 de setembre, amb la visita al Toulouse Lalande, en la primera jornada del campionat. Uns dies després, el 9 d’octubre, serà el torn dels ‘isards’. La selecció viatjarà a Turquia per disputar el primer dels duels de la Conference 2 South.

El rugby es torna a posar en marxa després de mesos d’aturada per culpa de la pandèmia. I ho fa tant pel que fa al VPC com pels duels dels ‘isards’. Els primers ja coneixen el calendari de la nova temporada a Lliga d’Honor del comitè d’Occitània. i el seu debut tindrà lloc l’19 de setembre al camp del Toulouse Lalande. El primer duel a l’Estadi Nacional arribarà una setmana després amb l’OL Montredon visitant Andorra.

Per tant, serà el primer partit oficial del VPC en gairebé un any. El darrer enfrontament el va disputar el 4 d’octubre de l’any passat. Llavors, va superar al Nacional el Salvetat dins de la lliga d'Honor del comitè d’Occitània.

Prèviament a l’inici de competició, ja hi ha previstos dos amistosos. El primer, contra l’US Capvernoise (21 d’agost). El segon, davant l’UE Saverdonoise. Tots dos a Andorra.

Pel que fa als ‘isards’, també tenen ja calendari. El primer duel arribarà contra Turquia el 9 d’octubre. Aquell mateix més, el dia 30, es rebrà al Nacional la selecció de Bòsnia i Herzegovina.

Etiquetes

Comentaris

Trending