Roger Puig, setè a l’eslàlom dels Campionats del Món a Espot

És el millor resultat assolit per l’esquiador andorrà en una prova d’aquest nivell després de dues mànigues d’una dificultat molt elevada

Roger Puig, setè a la prova d'eslàlom.
Roger Puig, setè a la prova d'eslàlom.

Els Campionats del Món de esquí paralímpic d’Espot han finalitzat per a Roger Puig amb la cursa d’eslàlom. L’andorrà ha estat setè, el que suposa un Top 10. De fet, ha estat el millor participant dins de la seva categoria, la 9.2. Tant el mateix esquiador com el seu entrenador han valorat molt positivament aquest resultat.

Puig ha aconseguit el setè temps a la primera mànega, mentre que a la segona ha mantingut la posició fins al final, tot i una pista dura i complicada. El traçat, s’ha destacat des de la Federació d’Esquí, era especialment difícil, ja que comptava amb un mur molt exigent i gelat que ha complicat molt les baixades als participants.

L’andorrà, ara, ha de canviar el xip. En uns dies torna la competició de velocitat a la Copa del Món. Serà del 9 a l’11 de febrer a Saalbach-Hinterglemm (Àustria), amb dues curses de descens i dos supergegants.

“És el millor resultat fins a la data en campionats del món. I el fet de ser el primer de la meva categoria també és un extra per estar content”, ha comentat l’andorrà, que ha destacat el fet d’haver competit a una “carrera molt lluitada i molt dura”. Pel que fa a Pol Aguilà, el seu entrenador, també ha qualificat de “bo” la marca assolida. “Ha lluitat molt la cursa, que no era gens fàcil per les condicions”, ha manifestat.

Etiquetes

Comentaris

Trending