Roger Puig, segon al supergegant Wpas de Gerlitzen

Suma aquest podi de divendres als dos aconseguits aquesta mateixa setmana en els Nacionals austríacs

Comentaris

Roger Puig al segon lloc del podi aquest divendres.
Roger Puig al segon lloc del podi aquest divendres. FAE

Roger Puig ha finalitzat segon al supergegant Wpas competint contra els rivals que havia tingut a Axamer Lizum i també amb d’altres de gran nivell que s’han incorporat a aquest segon bloc de curses. Finalment, l’andorrà ha estat segon. A l’eslàlom posterior que donava peu a la classificació de la combinada dels Nacionals austríacs, Puig no ha pogut finalitzar, tot i que fins a aquest moment estava esquiant molt ràpid i entre els millors. Suma aquest podi de supergegant als de descens i supergegant en els Nacionals austríacs.

L'estació d'Espot ha acollit aquest divendres l’eslàlom dels Campionats d’Espanya absoluts, tant en categoria masculina com femenina. En homes, l’andorrà més destacat ha estat Ty Acosta, 7è, mentre que en dones Íria Medina no ha pogut completar la primera mànega, Acosta ha fet un temps d'1.32.81, a 3.30 del guanyador, que ha estat Joaquim Salarich, que s’ha imposat amb 1.29.51. Així mateix, en la 21ª posició ha acabat Jaume Núñez, amb 1.36.97, a 7.46, mentre que 29è ha sigut Joel Fonseca, amb 1.41.35, a 11.84.

No han completat la segona mànega Àlex Rius i Xavi Cornella, quan en la primera havien marcat el 5è i el 7è temps, respectivament. A la primera mànega han quedat fora Iu Escabrós, Cerni Gil, Àxel Esteve, Aritz Àlvarez, Bartumeu Gabriel, Lluís Torres i Pere Cornella.

A l'estació suïssa d’Anniviers-Zinal s’ha disputat l’última cita dels Nacionals suïssos de velocitat, amb el supergegant, on l’andorrà Matias Vargas ha estat 59è. Ha finalitzat amb un crono de 1.22.51, a 5.55 del guanyador, el suís Lars Roesti, que s’ha imposat amb 1.16.96.

Etiquetes

Comentaris

Trending