Roger Puig, novè al descens dels Mundials i primer en la categoria 9.2

La cursa s’ha pogut celebrar aquest dimecres a Espot com es va preveure amb els canvis obligats a principis de setmana a causa del vent i la neu

Comentaris

Roger Puig als Mundials d'Espot
Roger Puig als Mundials d'Espot

Aquest dimecres Roger Puig ha tornat a aconseguir un altre top10 en els Mundials d’Espot. En aquesta ocasió, ha estat en la novena posició al descens de la cita. L’andorrà, a més, ha estat el millor en la seva categoria 9.2. La cursa s’ha pogut celebrar aquest dimecres a Espot com es va preveure amb els canvis obligats a principis de setmana a causa del vent i la neu.

Puig ha explicat que han estat dues mànegues, una d’entrenament i una altra de carrera, i que en la segona ha estat millor que en la primera. “He corregit els errors puntuals que havia vist, en ser més net a l’entrada al mur i ficar-me en posició de velocitat entre les portes”, ha indicat. D’altra banda, l’entrenador, Pol Aguilà, ha indicat que estan satisfets, “hem complert els objectius, hem millorat els resultats històrics i estem bastant contents”.

Ara la competició canvia el rumb cap a la tècnica. Demà dijous 26 es disputa el gegant. Després, dia de descans divendres, per tornar a competir el dissabte amb l’eslàlom, que serà l’última jornada de cursa per a Puig a aquests Mundials.

 

Etiquetes

Comentaris

Trending