De Reddis a prop del primer títol de les GSeries

El pilot belga ha repetit triomf i, tot i que l’andorrà Raül Ferré ha quedat a prop, s’ha hagut de conformar amb una segona posició al podi

De Reddis al podi de les GSeries
De Reddis al podi de les GSeries

Després de disputades les tres primeres cites de les GSeries 2023, el pilot belga Guillaume de Ridder és l’únic que ha aconseguit repetir victòria en el traçat del Circuit Andorra - Pas de la Casa. De Ridder no sols ha aconseguit doblet, sinó que a més, en les mànegues de la GSeries E, només ha estat superat per Raul Ferré en la qualificativa d’aquesta G3. Dylan Dufas (Clio), Joan Lascorz (SBS) i Tito Rabat (IG) en les dues carreres, van assolir el seu primer triomf en les instal·lacions del Port d’Envalira.

El pilot de QEV, Guillaume de Ridder, sembla decidit a no deixar guanyar a cap dels seus rivals de la categoria dels vehicles 100% elèctrics en les GSeries 2023. El pilot andorrà Raül Ferré i Viktor Vranckx, van estar una vegada més prop del guanyador, però es van haver de conformar amb la segona i tercera posició respectivament, repetint el podi de la G1. En aquesta tercera cita de les GSeries 2023, la llista d’inscrits de la categoria reina del certamen comptava amb tres pilots d’una dilatada experiència en el món de l’automobilisme internacional: Laia Sanz, Catie Munnings i Antonio Garcia.

Sanz va tornar al Circuit Andorra després d’acabar el seu 13r Dakar. La pilot de Corbera de Llobregat, que va disputar proves sobre gel en les instal·lacions del Port d’Envalira, amb buggies i els GIAND, en aquesta ocasió va tenir l’oportunitat de comprovar in-situ les reaccions d’un vehicle de QEV sobre la pista gelada andorrana. En aquesta mateixa categoria (EXTREMI E) reservada als vehicles tot terreny, també va competir una altra protagonista de la G3. Es tracta de la britànica Catie Munnings, que va ser companya, en l’equip Andretti United, de Timmy Hansen.

Màxima igualtat en el trofeu dels Clio Rally5
D’inici la impressió va ser que aquesta G3 seria una repetició del meeting anterior. Els pilots del Clio Rally5 #14, van tornar a ser l’equip més ràpid de la categoria en els lliures. Lucas Darmezain i el seu company David Bouhet van encapçalar una classificació en la qual es van deixar veure en les posicions capdavanteres Alex Español “Sito” i Dylan Dufas. No obstant això, en la continuació la situació va agafar un altre rumb. En la mànega qualificativa, Dufas va prendre el comandament amb el pilot andorrà a 2 dècimes. Els seus rivals directes van completar el top4. Era evident que tot estava per decidir. La reacció de Darmezain i Bouhet no va trigar a arribar. Van vèncer en les seves respectives finals després de superar a “Sito” i Dufas, però aquest triomf no va ser suficient per a vèncer en el tercer parcial de les GSeries 2023.

 

 


 

Etiquetes

Comentaris

Trending