Reconeixement de l’FC Andorra a les seleccions absoluta i femenina sub’19

El club tricolor retrà un homenatge a tots dos equips per les darreres victòries aconseguides durant el descans del partit de diumenge davant el Cornellà

Comentaris

La sub'19 femenina celebra el gol aconseguit davant Moldàvia.
La sub'19 femenina celebra el gol aconseguit davant Moldàvia. FAF

L’FC Andorra vol reconèixer els darrers bons resultats aconseguits per la selecció andorrana. En aquest cas, tant l’absoluta masculina, amb les victòries contra San Marino, com la sub’19, que també ha estrenat el seu caseller de triomfs. Per això, el club tricolor retrà un homenatge als components de tots dos equips. Ho farà diumenge, durant el descans del duel que disputaran a l’Estadi Nacional contra el Cornellà.

Així ho ha anunciat l’entitat a través de les xarxes socials. Es vol remarcar el bon paper assolit per tots dos combinats els darrers temps. Així, cal recordar que l’absoluta va aconseguir dos grans resultats contra San Marino (2-0 i 0-3) que li han permès evitar el fanalet vermell del seu grup de classificació pel Mundial de Qatar.

Per la seva banda, la femenina sub’19 també ha estrenat el seu caseller de triomfs oficials. Ho va fer en el Preeuropeu, la primera fase de classificació que disputava. La tricolor va superar Moldàvia per 1-0.

Des de l’Andorra s’ha anunciat que durant el descans del duel davant el Cornellà, corresponent a la jornada 10 de lliga al grup 2 de la Primera RFEF, es farà un homenatge a tots dos equips. El duel, cal recordar, es disputarà diumenge, a partir de les cinc de la tarda, a l’Estadi Nacional.

Comentaris

Trending