Raül Ferré frega el podi al Cooper Tires Rallycross

El jove pilot de l’ACA va disputar la tercera plaça fins al darrer moment de la prova definitiva, però no va poder superar el suec Isak Sjökvist

El cotxe de Ferré, en un moment de la cursa.
El cotxe de Ferré, en un moment de la cursa. ACA

Raül Ferré ha finalitzat en quarta posició el Cooper Tires Rallycross disputat aquest cap de setmana a Suècia. El jove pilot de l’Automòbil Club ha sabut adaptar-se a les dificultats d’un circuit que no coneixia i la variabilitat de la climatologia per assolir una meritòria plaça. Des de l’entitat, es remarca que ha superat corredors que estaven entre els favorits a la victòria final.

Dissabte, els entrenaments van estar marcats per la pluja. Ja posteriorment, va sortir el sol, que va presidir les sessions Heat. Ferré va fer una tercera i una quarta posició, mostrant un molt bon ritme malgrat les condicions complicades de la pista.

Ja en les curses de diumenge, a les semifinals Ferré va ser segon en la seva ronda. A la final, qui va aconseguir la victòria va ser Viktor Vrackx, seguit dels suecs Nils Andersson i Isak SJökvist. Aquest darrer va resistir molt bé les escomeses de l’andorrà per pispar-li el tercer graó del podi.

Malgrat aquest petit punt de decepció, el pilot de l’ACA ha fet una valoració positiva del cap de setmana. “Estic molt content i molt agraït, és un somni. Vaig voler lluitar pel tercer lloc, però estem molt satisfets amb el resultat. Aquesta primera posició ha estat bona i tots hem après molt”, ha comentat.

Etiquetes

Comentaris

Trending