Raul Ferré s’estrenarà com a pilot oficial de la marca Speed Car a Font Romeu

El pilot també participarà al Campionat de Catalunya, un certamen en el qual l’any passat va ser un dels protagonistes

Raul Ferré amb el seu cotxe
Raul Ferré amb el seu cotxe ACA

Raul Ferré iniciarà la temporada competint en la 37ème Course de Côte de Font Romeu, estrenant a més la seva condició de pilot oficial de la marca Speed Car. A més, durant el 2020, participarà en totes les pujades que es disputin del Campionat de Catalunya de Muntanya (CCM). En aquest sentit, el calendari final serà molt diferent del plantejament de principis d’any a causa de la crisi sanitària.

Quant al Campionat de Catalunya, les proves previstes són: 19/20-9, Pujada a Alcover, 17/18-10, Pujada Ullasrtrell, 7/8-11 Pujada Sant Feliu i 28/29-11, Pujada Les Ventoses. Així doncs, el pilot andorrà va confirmar la seva presència en un certamen en el qual l’any passat ja va ser un dels grans protagonistes. “De moment són quatre proves però encara hi ha la possibilitat d’incloure la de Sant Mateu de Bages en el calendari final. El meu objectiu és sortir a totes des de la primera cursa, no penso a passar per un període d’adaptació a la nova mecànica”, ha declarat.

Els canvis als calendaris arran la pandèmia de coronavirus han obligat a cancel·lar la seva participació en campionats de major entitat

Ferré també tenia al cap intentar participar en algunes proves de campionats de major entitat, però els diferents canvis en els respectius calendaris l’han obligat a aparcar el projecte uns mesos. “Sobretot l’anul·lació de l’europeu i les poques proves que van quedant en l’espanyol (CEM) m’han fet oblidar el projecte. M’hauria agradat participar en proves del nivell del Mont-Doré, però aquesta temporada només és vàlid per al Campionat de França”, ha explicat el Massanenc.

El pilot va iniciar la presentació de la nova temporada agraint l’ajuda rebuda per part dels sponsors que, malgrat els moments complicats que s’estan vivint, continuen confiant en ell i el seu equip. A més, continuarà comptant amb el suport del Programa de Joves Pilots de l’Automòbil Club d’Andorra. Tot i els bons desitjos del jove, en aquest moment el que té assegurat és la presència en la particular prova de Font Romeu que, enguany, es disputarà per partida doble els dies 1 i 2 d’agost.

Etiquetes

Comentaris

Trending