Quatre andorrans a una de les cites més tradicionals dels escacs europeus

Òscar de la Riva, Serni Ribera, Marc Martínez i Adriadna de la Riva participen des d’aquest dissabte i fins al dia 7 de novembre en l’Offene Internationale BayerischeSchach-Meisterschaf Tergernsee

Els representants andorrans, ja a la localitat alemanya.
Els representants andorrans, ja a la localitat alemanya.

Quatre jugadors andorrans -el Gran Mestre Òscar de la Riva, Serni Ribera, Marc Martínez i Ariadna de la Riva- han viatjat fins a la localitat de Bad Wiessee, a Baviera(Alemanya), per a disputar l'Offene Internationale BayerischeSchach-Meisterschaf Tergernsee que se celebra del 30 d'octubre al 7 de novembre. Són només quatre dels inscrits en una de les cites més tradicionals del món dels escacs a Europa. Tots ells començaran a competit aquest dissabte.

El torneig compta, de fet, amb un total de 343 inscrits de tots els països d’Europa. Riva hi arriba amb la quinzena posició en el rànquing inicial. Per la seva part, Ribera és el número 132; Martínez, el 205; i de la Riva, la 301.

L’Open consta de 9 rondes que es disputaran una per dia. La primera es comença a disputar aquest dissabte, a partir de les quatre de la tarda.

Etiquetes

Comentaris

Trending