Puig, quinzè al primer gegant de les finals de la Copa del Món

El canadenc Alexis Guimond s'ha imposat amb un crono d'1'50''06 mentre que el de l'esquiador andorrà ha estat de 2'00''78

Roger Puig aquest dimecres a Cortina.
Roger Puig aquest dimecres a Cortina. FAE

Roger Puig ha estat 15è al primer gegant de les finals de la Copa del Món de Cortina. El canadenc Alexis Guimond s'ha imposat amb un crono d'1'50''06 mentre que el de Puig ha estat de 2'00''78. Aquest dimarts estava previst un primer eslàlom, però el mal temps va impedir la seva celebració. 

Roger Puig ha finalitzat al top15 que era l'objectiu que s'havia marcat el seu equip. A la primera mànega, l’andorrà ha marcat el 18è temps. Segons han explicat des de l’staff, Puig ha estat una mica passiu i això ho ha pagat en aquesta mànega i més a una cita com unes finals de la Copa del Món, on ningú perdona res

A la segona, però, ha sortit amb més força i ha realitzat una baixada correcta amb la qual ha pogut remuntar fins situar-se finalment 15è. Han participat 25 esquiadors en aquest primer gegant.

Amb aquesta cursa, l’andorrà ha sumat altres 16 punts de Copa del Món. Aquest dijous, es disputa un segon gegant d’aquestes finals, i la cita es tancarà el divendres, amb l’eslàlom.

Etiquetes

Comentaris

Trending