El president del VPC nega la mala maror i ho atribueix a una rebequeria d’algun jugador

Gerard Giménez assegura que no han comès cap frau i que per poder contractar un jugador extracomunitari tenen un acord amb Govern que els permet fer una excepció

Gerard Giménez, president del VPC
Gerard Giménez, president del VPC Albert Sanjuan

El president del VPC de rugbi, Gerard Giménez, ha volgut sortir al pas de les informacions publicades sobre la mala maror alguns jugadors han manifestat que hi hauria pel frustrat ascens i per l’acusació de possible frau a Immigració. En declaracions a l’Altaveu, ho nega tot manifestant que són un club amateur i que no podem pagar als jugadors, tot i reconèixer una excepció que tenen amb Govern per poder fitxar jugadors de fora de la Comunitat Europea.

“Nosaltres no tenim capacitat per fer contractes professionals i en el cas dels jugadors que venen de fora de la Comunitat Europea s’han de fer. Per aquest motiu, tenim un pacte amb Govern que se’ns permet aquesta excepció”

Giménez ha sortit al pas de les manifestacions d’un dels integrants de la plantilla que havia denunciat aquest mitjà un possible frau davant l’administració per part del club. El jugador en qüestió havia explicat que havia firmat un contracte d’esportista professional amb un salari de 1.275 euros, però que el mateix club li havia dit que només li pagaria 500 euros fins que trobés feina. El president de l’entitat ha explicat que “nosaltres no tenim capacitat per fer contractes professionals i en el cas dels jugadors que venen de fora de la Comunitat Europea s’han de fer. Per aquest motiu, tenim un pacte amb Govern que se’ns permet aquesta excepció”. Assegura que això se’ls hi explica als jugadors des d’un bon principi. “Nosaltres els ajudem quan arribin a trobar feina i des de l’executiu saben com funcionem”, ha expressat. Afegeix que “qui vulgui cobrar com un jugador professional que vagi a jugar a un club professional”.

Sobre les queixes pel pis, Gerard Giménez ha negat que el pis fos de dues habitacions i assegura que el club en té dos de tres habitacions i lamenta en l’estat en què algun jugador l’ha deixat “ amb menjar a la nevera i tovalloles per terra”. En aquest sentit, ha titllat de “rebequeria” i adverteix que “si ens acusen d’una cosa deshonesta ho hauran de provar davant la Batllia”. Tot i això, sí que ha manifestat que a alguns jugadors, els que han de venir de Barcelona o França se’ls ajuda amb les despeses de benzina.

CAP MENTIDA

El president del VPC ha exposat que “no hem mentit a ningú en el tema del frustrat ascens i als jugadors sempre els hi vam explicar la situació i que treballàvem per resoldre-la”. Insisteix en la versió que va donar en el moment de renunciar a jugar el play-off d’ascens a Divisió d’Honor B. “La sentència del TAD just abans del play-off va ser mala sort perquè ens va deixar amb només vuit jugadors de formació”, ha exposat.

Gerard Jiménez entén que “aquesta situació generés un sentiment de frustració entre alguns jugadors i que s’hagin pogut ofendre”. Tot i això, diu que han parlat amb tota la plantilla i nega que hi hagi mala maror. “Si tots els jugadors estiguessin emprenyats haurien marxat i no ha estat així”, ha conclòs.

Etiquetes

Comentaris (4)

Trending