Podi completament andorrà en els ‘Ice Gladiators’ de les GSèries

Com era de preveure, i després d’imposar-se en una de les dues curses de la ronda final, Marc Font ha estat el guanyador per davant dels germans Xavi i Cristian España

Xavi España, Marc Font i Cristian España al podi dels 'Ice Gladiators'.
Xavi España, Marc Font i Cristian España al podi dels 'Ice Gladiators'. FMA

El podi dels ‘Ice Gladiators’, dins de les GSèries, és totalment andorrà. Es veia a venir. I estava clar que després de l’excel·lent campionat realitzat, el canillenc Marc Font s’imposaria en la competició. A més, ho va fer guanyant una de les dues curses de la quarta i darrera ronda de la prova. Els altres dos calaixos del podi els ocupen els germans Xavi i Cristian España.

En les curses d’aquest dissabte a la nit al circuit del Pas de la Casa, els dos vencedors van ser el pilot català Tito Rabat, que al seu dia va ser un clàssic dels campionats del món de motociclisme, i l’esmentat Marc Font. Una la va guanyar Rabat amb Font de segon i en l’altra es tombar la truita. Els germans España sempre els van seguir. Tercer i quart també alternats en funció de si va ser la cursa primera o la segona.

52627828182 7a841e0066 o
Marc Font en plena cursa.

En la classificació final després de les vuit rondes de dues curses cadascuna, més enllà de Font i els España, després hi van quedar Maxime Emery, Jordi Duedra i Xavier Simeon i Blai Trias. Els set primers han quedat en un rang entre cent punts (els de Trias) i els 194 assolits per Font. El vencedor d’una de les curses d’aquest dissabte, Tito Rabat, ni tan sols comptava per a la general.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending