Plaus i Montellà dominen en la X Pujada a Les Ventoses

Els pilots de l’ACA Esport van repartir-se les victòries en les curses disputades al llarg del cap de setmana

Plaus, durant una de les curses.
Plaus, durant una de les curses. Fotoesport

Els pilots de l’ACA Espot Ramón Plaus i Edgar Montellà, al volant dels seus respectius Silver Car, es van repartir les victòries de la X Pujada a Les Ventoses, disputada enguany a doble jornada. Cadascuna de les proves eren vàlides, per separat, per al Campionat de Catalunya de l’especialitat.

En la cursa de dissabte, Plaus es va imposar amb un gran temps de 3’33’’170. Montellà va ser segon, a 1’’618 del seu company d’escuderia. Les posicions es van intercanviar diumenge.

Així, Montellà va completar els 6.700 metres de la pujada en 3’31”033, mentre que Plaus rebaixava alguna dècima (3’33”606), el seu cronòmetre de la jornada anterior, millora que, però, no era suficient per tornar a adjudicar-se la cursa.

En la tercera pujada, Montellà va tornar a marcar un 3’31”, encara que dues dècimes pitjor que el seu cronòmetre anterior, mentre que Plaus, amb 3’31”364, va ocupar la segona plaça a 331 mil·lèsimes del guanyador. El també pilot del Programa de Formació del ACA, Marc Solsona, va ocupar una meritòria quarta posició entre els CM-Promoció.

Etiquetes

Comentaris

Trending