Una plata i dos bronzes per als equips andorrans en la primera jornada del Borrufa

Ainhoa Piccino ha aconseguit en l’eslàlom femení U16 el millor resultat de la delegació tricolor, que aquesta tarda participa amb la resta de països a la festa de les banderes pels carrers d’Ordino

Comentaris

Desfilada dels països participants aquesta tarda pels carrers d'Ordino.
Desfilada dels països participants aquesta tarda pels carrers d'Ordino. GRANDVALIRA

Una plata i dos bronzes són la primera collita de la delegació andorrana al Trofeu Borrufa. Les pistes d’Arcalís han acollit la primera jornada de competició, que retorna plenament a la normalitat després de la incidència imposada per la pandèmia els darrers exercicis. Això sí, la neu, la manca de neu almenys fins avui, ha impedit que enguany hi hagi proves de velocitat.

El millor resultat andorrà de la jornada inaugural l’ha aconseguir Ainhoa Piccino en l’eslàlom femení U-16. Ha estat segona rere la neerlandesa Anouk Maren. Sisena ha quedat Júlia Rodríguez. En la cursa homòloga però de nois, el guanyador ha estat el romanès Zsolt Paszka, i el millor andorrà, en vuitena posició, ha estat Jan Torres.

Un moment d'una de les proves d'aquest dilluns.
Un moment d'una de les proves d'aquest dilluns.

Les altres dues medalles i encara un quart podi cal buscar-los al gegant U-14. Max Black s’ha penjat un bronze en acabar per darrere del polonès Franciszek Wieclawski i del bosnià Anur Mehic. Alex Comellas ha entrat en vuitena plaça en la competició masculina. En la prova homòloga femenina, Etna Pou i Zoe Carretero han estat tercera i quart respectivament.

Per tant, totes dues han pujat al podi, Pou, a més, amb un bronze penjat al coll. Marta Torres, també andorrana, ha estat sisena. Aquesta prova l’ha guanyat la neozerlandesa Charlotte Gorman seguida de l’espanyola Mailen Roos.

DESFILADA PAÏSOS (1)
La desfilada dels equips per Ordino.

La delegació andorrana, conjuntament amb representants dels equips de 25 països diferents que prenen part en una de les competicions d’esquí de base més rellevants de tot el món FIS, participa aquesta tarda en la festa de les banderes pels carrers d’Ordino. Es tracta de l’acolorida cerimònia inaugural que producte de la pandèmia no s’havia pogut celebrar al carrer els darrers anys.

Etiquetes

Comentaris

Trending