La plantilla de l’FC Andorra detecta en Sarabia “energia, il·lusió i màxima implicació”

El capità Rai Marchán apunta que “ens toca tenir la ment oberta i adaptar-nos” per “poder fer una gran temporada”

Marchán, durant la compareixença davant els mitjans.
Marchán, durant la compareixença davant els mitjans. FC Andorra

Ja fa una setmana i mitja que la plantilla de l’FC Andorra està a les ordres d’Eder Sarabia. I, per ara, les sensacions que donen són positives. Així ho ha posat en relleu un dels capitans, Rai Marchán. El migcampista, que ha admès que la decisió de canviar de tècnic va generar “tristor” al vestuari, també ha destacat que l’entrenador basc els està transmetent “energia, il·lusió màxima i molta implicació en el projecte”.

Marchán no nega que l’anunci del relleu a la banqueta va ser dur d’assimilar. “Sempre són moments tristos perquè [amb Nacho Castro] acumulàvem ja una certa trajectòria”, ha explicat, tot apuntat que “també sents com si l’haguem fallat”. Tot i això, com a jugadors considera que “ens hem de mantenir al marge”, ja que “són decisions del club i les he d’acceptar i respectar”. Així, ha afirmat que “hem d’entendre que és un pas més dins d’un projecte molt ambiciós”.

Amb Sarabia, la plantilla ja ha celebrat un nombre important d’entrenaments, tot i que el debut encara haurà d’esperar uns dies. I, per ara, Marchán assegura que “les sensacions que dona són molt bones”. El migcampista afirma que els transmet “il·lusió màxima, que està molt implicat amb el projecte de portar el club al futbol professional i energia”. A ells, apunta, els toca “tenir la ment oberta i adaptar-nos a ell perquè entre les dues parts puguem fer una gran temporada”.

El que té clar el capità tricolor és que la filosofia de l’equip no canviarà. “La direcció esportiva té clar què vol que sigui l’Andorra: ser protagonista amb la pilota i dominar amb ella totes les formes de joc”, remarca. Per tant, Marchán s’ha mostrat convençut que des del primer moment “es veurà un Andorra que es podrà reconèixer”.

Per demostrar aquesta afirmació, encara caldrà esperar uns dies. Fins al cap de setmana del 6 i 7 de febrer. Serà llavors quan, si no hi ha cap més ‘coronasorpresa’, l’equip ha de disputar el duel al Johan Cruyff davant el Barcelona B. Per al migcampista tricolor, tot i que l’aturada té un petit hàndicap -“se’ns ajuntaran partits”-, també té un “punt de vista positiu”. I és que “és un parell de setmanes que ens serveixen per acabar de veure les bases del que vol fer, treballar-ho i agafar hàbits”.

Comentaris

Trending