Els pilots andorrans brillen en la primera jornada de la Pujada a Arinsal

Raül Ferré puja al graó més alt del podi en categoria Sport mentre que Gerard de la Casa i Alex Bercianos ho fan a la sèrie B i la Nacional respectivament

Un moment de la pujada de Raül Ferré.
Un moment de la pujada de Raül Ferré.

La primera jornada de la Pujada a Arinsal ha tingut un clar color andorrà. I no només perquè l’escenari on es disputa la prova sigui el Principat. Pilots del país s’han imposat a totes dues categories. Raül Ferré ha estat el vencedor en Sport mentre que Gerard de la Casa s’ha endut el triomf a la sèrie B. També ha guanyat la seva competició, la Nacional, Alex Bercianos.

La prova, organitzada per l’Automòbil Club (ACA) és la quarta puntuable pel campionat de França de Muntanya 2a Divisió, a més de ser-ho també per a la lliga automobilística ‘Occitanie Méditerranée’ i per al ‘Trophée des Pyrénées’. Entre els assistents d’aquest dissabte hi havia la ministra d’Esports, Sílvia Riva.

Un total de 76 vehicles han participat en aquesta primera jornada que ha vist el triomf absolut en la categoria Sport (Sèrie A) de Ferré, al volant d’un Silver Car CS, membre del programa Joves Pilots ACA . D’aquesta forma, assoleix una de les victòries més importants de la seva carrera esportiva. El resultat té mèrit, ja que ha superat el pilot francès Sébastien Petit (Nova NP01-2), una de les grans figures de l’especialitat.

Pel que fa a la categoria Producció (Sèrie B, tancats) Gerard de la Casa ha donat la segona sorpresa del dia en dominar amb claredat conduint amb eficàcia el seu Ford Fiesta WRX. El també andorrà Jordi Gaig (Porsche) ha acabat segon i el català Joan Salvans (Porsche). Fora del podi ha quedat el pilot a priori favorit, el francès Ronald Garcès (Lamborghini).

gerard de la casa

Els pilots andorrans han brillat d’allò més en totes les categories. Una altra de les sensacions de la jornada l’ha protagonitzat Alex Bercianos, que ha dominat completament la Serie Nacional. En aquesta categoria hi participa també Joan Vinyes, que ha estat cinquè.

be9d47c6 721d 4fc0 4660 cff0399017ba

Aquest diumenge es farà la segona jornada de cursa. Donada la gran afluència de participants i el nombre de pujades programades, la carretera quedarà tancada a les 8 del matí i no s’obrirà fins a la finalització completa de la jornada.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending