La ‘photo-finish’ deixa Maeva Estevez fora de la final en la segona cursa a Gargellen

La ‘rider’ andorrana es manté segona en la general de la Copa d’Europa tot i acabar novena aquest diumenge a Àustria

Comentaris

Maeva Estevez en arribar a Àustria, amb una lesió al braç dret.
Maeva Estevez en arribar a Àustria, amb una lesió al braç dret. ARXIU PERSONAL

Maeva Estevez ha acabat novena en la segona cursa disputada a Gargellen, la novena també en el còmput global de la Copa d’Europa de boardercross’, i es manté segona en la general. La ‘photo-finish’ l’ha deixat fora de la final austríaca i d’aquesta manera la ‘rider’ ha signat el pitjor resultat fins ara, tot i que Estevez no n’ha quedat insatisfeta del tot.

Aquest diumenge no hi ha hagut qualificacions, sinó que directament han anat a vuitens de final. En aquesta primera ronda, Estevez ha sortit bé, s’ha posat segona i en veure que entre la primera i ella hi havia molta distància respecte a les altres rivals, ha anat a assegurar la plaça per passar a quarts de final.

“Estic bastant contenta perquè la meva mentalitat, de cara a ahir, ha canviat molt. Avui m’ho creia i tenia confiança. Jo ho he donat tot en aquesta baixada, no ha pogut ser, és un circuit on fer la diferència és molt complicat. Es juga tot a detalls, i és el que ha passat a quarts de final, i així és el ‘boarder’, i quan arribes en paquet és ‘photo-finish’ i esperar a veure”

A quarts de final una de les seves rivals era Margaux Herpin, la francesa que és líder de la general. Ha anat amb ella des del principi, anant segona després d’una bona sortida. Al primer peralt s’ha situat quarta, al segon peralt ha fet l’intern, sortint quarta però amb molta velocitat, amb un bon treball als ‘dubbies’ posteriors, amb la qual cosa se situava segona. Al tercer peralt es mantenia segona, però en l’altre peralt, amb les quatre ‘riders’ juntes i tocant-se les taules constantment, s’han mantingut les posicions, totes en bloc, amb la qual cosa han arribat a meta juntes.

S’ha hagut de fer ‘photo-finish’, amb Estevez fora de la classificació per a semifinals, en ser tercera per darrera de la suïssa Leonie Wiedmer i la francesa Camille Poulat. Quarta ha estat la francesa Margaux Herpin, que és la líder de la Copa d’Europa. En un altre heat, tampoc no ha passat de quarts Caterina Carpano, que és tercera a la general de la Copa d’Europa. Després de les curses de Gargellen, Estevez es manté segona a la general de la Copa d’Europa, ara amb 412 punts Líder és Herpin amb 579, mentre que tercera és Carpano, amb 392.

Després de la cursa, Estevez admetia que tot i ser “el meu pitjor resultat” a nivell numèric, “estic bastant contenta perquè la meva mentalitat, de cara a ahir, ha canviat molt. Avui m’ho creia i tenia confiança. Jo ho he donat tot en aquesta baixada, no ha pogut ser, és un circuit on fer la diferència és molt complicat. Es juga tot a detalls, i és el que ha passat a quarts de final, i així és el ‘boarder’, i quan arribes en paquet és ‘photo-finish’ i esperar a veure”. La ‘rider’ ha destacat que “últimament les ‘photo-finish’ no són el meu fort, però bé. No he tingut sort i no passa res. Avui és un dia molt més positiu que ahir. No és un cap de setmana de superalegria, però almenys no me’n vaig pensant que no sé ‘surfejar’, sinó tot el contrari, sé que tinc moltes possibilitats i segueixo tenint molta confiança en el meu ‘snowboarder'. La ment la tinc en la general, on segueixo segona. Ara a treballar per les següents, i el cap de setmana a les finals i que sigui el que el ‘boardercross’ vulgui”.

Etiquetes

Comentaris

Trending