Petxarroman i Morer tornen a jugar en l’amistós contra l’Inter d’Escaldes

L’FC Andorra s’imposa per 3-1 amb gols de Bakis, Bover i Valera en un duel que ha servit per preparar el complicat desplaçament del cap de setmana a Burgos

Comentaris

Un instant del partit entre FC Andorra i Inter d'Escaldes.
Un instant del partit entre FC Andorra i Inter d'Escaldes. INTER ESCALDES

L’FC Andorra ha disputat aquest migdia un amistós contra l’Inter d’Escaldes que ha de servir de preparació per al complicat duel del cap de setmana, al camp del Burgos. Els tricolors s’han imposat per 3-1, fent valer la lògica superioritat. Bakis, Bover i Valera han anotat els gols, mentre que l’honor per l’actual campió de la Lliga Multisegur l’ha posat Sascha. El duel ha servit per veure de nou de curt els laterals Petxarroman, un cop superada la lesió que l’ha deixat gairebé inèdit durant la primera volta del campionat, i Morer.

El partit s’ha disputat a l’Estadi Nacional. Es tracta d’un partit que ja s’ha convertit gairebé en habitual entre els dos clubs. A Sarabia, a més, li permet fer proves i comprovar l’estat dels seus jugadors de cara al primer desplaçament del 2023. Serà diumenge i no serà gens senzill, ja que es visita el camp de l’equip menys golejat de LaLiga Smartbank, el Burgos.

L’Andorra s’ha imposat per 3-1. Bakis, que segueix en ratxa, ha fet l’1-0 i l’empat l’ha posat Sascha. Abans del descans, però, Bover ha marcat el segon transformant de forma magistral una falta directa. Al segon temps, els tricolors han sentenciat. L’encarregat de fer el tercer ha estat Germán Valera.

El resultat, però, era el que menys importava. Un dels aspectes més positius del partit ha estat poder veure de nou en acció en un duel real dos jugadors que feia setmanes que estaven lesionats. És el cas del basc Petxarroman i de Dani Morer. Tots dos han superat finalment els problemes físics que els han martiritzat al llarg de la primera volta de la lliga. Fet important, tenint en compte els problemes en defensa per a Sarabia per les lesions de Vilanova i de Martí Vilà.

Després del partit, el jugador basc ha expressat la seva satisfacció per tornar a jugar. “Després de tot aquest temps aturat, m’ha vingut bé per agafar ritme i minuts de competició”, ha comentat, tot assegurant que “em veig bé”. Així doncs, es mostra disposat a viatjar a Burgos. “Si el mister en vol portar, estic preparat”, ha garantit. I, a més, amb la capacitat de jugar “a qualsevol posició de la defensa”.

Petxarroman, saltant al camp.
Petxarroman, saltant al camp.

Comentaris

Trending