Una pedra impedeix Joan Vinyes acabar un ral·li puntuable per al campionat de Portugal

El pilot andorrà, poc bregat en la terra, va fer una bona primera etapa, però l’incident a l’inici de la segona el va deixar fora de joc

Una imatge del vehicle de Vinyes en plena cursa.
Una imatge del vehicle de Vinyes en plena cursa. foto-esport

El tàndem format per Joan Vinyes i Jordi Mercader (Suzuki Swift R4lly S) no va poder completar la seva primera competició de la temporada sobre terra, el Ral·li Terras Aboboreira 2021, una exigent prova vàlida per al Campionat de Portugal de Ral·lis de terra. Un toc amb una pedra molt ben dissimulada a l’interior d’un revolt molt ràpid d’esquerres va deixar sense opcions de continuar competint a la dupla de l’equip Suzuki Ibèrica.

El pilot andorrà, menys experimentat que altres competidors, i en una superfície a més a més alterada producte de la pluja, va fer una bona primera etapa a Amarante. Vinyes-Mercader van poder comprovar com n’era de complicada la prova, amb paisatges que el propi pilot andorrà considerava altament atractius, “espectaculars”, però, alhora molt tècnics en el moment d’haver-los d’afrontar.

En tot moment la motivació d’afrontar-se a un repte en un escenari molt diferent de l’habitual va marcar el treball de Vinyes i Mercader, que es va veure recompensat, s’ha dit, amb aquella primera etapa molt ben encarada. Però tot es va tòrcer poc després d’iniciar-se la segona jornada. L’etapa estava configurada per una mena de triangle: Marao (10,08 km), Baiao Vida Natural (19,17 km), Aboboreira (16,94 km).

En el primer pas per Marao, quan encara no s’havia complert el segon quilòmetre d’especial, l’esmentada pedra camuflada en la cuneta va fer que l’objectiu del tàndem de l’equip Suzuki Ibèrica se n’anés en orris. “Em sap greu, sobretot, per no poder fer les proves que teníem al cap. En fi, són les carreres i intentarem recuperar les millors sensacions en una pròxima ocasió”, afirmava Joan Vinyes en arribar al parc d’assistència.

Etiquetes

Comentaris

Trending