El patinatge andorrà torna a competir després de mesos sense fer-ho

Un total de 58 esportistes majors de 14 anys segons el protocol establert pel Govern ha disputat la primera decisió del Campionat Internacional de patinatge d’Andorra

L'equip de patinadors andorrans.
L'equip de patinadors andorrans. FEDERACIÓ ANDORRANA DE PATINATGE

Un total de 58 patinadors de categories compreses entre la d’infantil de segon any i la sènior han disputat aquest cap de setmana la primera edició del Campionat Internacional de patinatge d’Andorra. Disputat en dues jornades, (dissabte tarda i diumenge al matí) cal destacar que les patinadores andorranes han tornat a competir en el Principat, tot i que només ho han pogut fer els esportistes majors de 14 anys, segons ha estipulat el protocol de Govern.

Deixant de banda la representació andorrana, en la primera edició del Campionat Internacional de Patinatge d’Andorra han participats representant de: Reus Ploms, CPA Santvi, CHPA Cadí, CP Polinyà, CPA Olesa, CPA Cerdanyola i CPA Manresa.

Pel que fa a la representació andorrana, el millor resultat ha estat per Jana Galabert, amb una tercera posició a la categoria cadet de segon any. La resta de resultats de la representació andorrana varen ser: un quart lloc de Brenda Luque en categoria infantil de 2n any. Èric Barbeitos va ser quart en la categoria cadet masculí. Aroha Benet ha estat cinquena en categoria júnior-sènior. Esther Llobet ha acabat sisena en la mateixa categoria i Aina Vilana va acabar sisena en categoria cadet de primer any.

Segons tots els entrenadors “s’ha notat la inactivitat ja que actualment no es mostra el nivell que tenen tots els esportistes”. Tot i això, han destacat també que “és normal i cal seguir treballant per recuperar el nivell que es tenia abans de la pandèmia”. Cal tenir present que la majoria de participants porta poc menys d’un any sense competir, i en un esport com el patinatge o s’arriba a entrenar fins a sis cops a la setmana, la inactivitat és la gran enemiga conjuntament amb les lesions.

Etiquetes

Comentaris

Trending