Parks guanya l’Open d’Andorra amb l’eficàcia del servei i la potència dels cops

S'imposa a la sueca Rebecca Peterson per 6-1 i 6-4 mentre que la parella Bucșa-Falkowska s'ha endut el títol a la modalitat de dobles

Comentaris

La guanyadora amb representants dels promotors, organitzadors, patrocinadors del torneig i de les institucions.
La guanyadora amb representants dels promotors, organitzadors, patrocinadors del torneig i de les institucions. OPEN CRÈDIT ANDORRÀ

La nord-americana Alycia Parks s'ha proclamat aquest diumenge campiona de l'Open d'Andorra de tennis en superar a la final la sueca Rebecca Peterson per 6-1 i 6-4. L'eficàcia en el servei i els cops potents buscant les línies han estat determinants en la seva victòria. La parella Bucșa-Falkowska ha guanyat el títol a la modalitat de dobles.

Parks ha tingut dificultats per mantenir el seu servei en el primer joc però s'ha apuntat els dos següents en un tres i no res (3-0). Peterson ha pogut conservar el seu servei en el quart joc. La nord-americana s'estava mostrant molt segura en les seves sacades (4-1). Durant tot el torneig s'ha mostrat com una jugadora molt sòlida, amb cops potents i físicament forta. Potser de totes les 32 participants és la que ha arribat a aquest torneig de final de temporada en el moment ideal. Li han calgut només 26 minuts per emportar-se el  set (6-1) aprofitant la primera ocasió que ha tingut per fer-ho tot i que Peterson havia igualat a 30. Amb dos punt seguits, Parks ha tancat la mànega.

En el primer joc del segon set la nord-americana s'ha posat per davant (0-30) però la sueca ha reaccionat (40-30) per emportar-se el joc tot conservant el seu servei. D'haver-lo perdut se li hauria complicat moltíssim la final. Peterson ha tingut opcions en el segon joc disposant de dues avantatges per emportar-se'l tot i que ha acabat caient del costat de Parks. Les dues jugadores han anat conservant el seu servei en un set molt més equilibrat que el primer.

IZQ 2177
ALYCIA PARKS CELEBRA EL TRIOMF.

Parks volia resoldre els punts per la via ràpida, pujant si convenia a la xarxa per rematar els punts de volea mentre que la tàctica de Peterson passava pels intercanvis llargs (2-2). En el cinquè joc les errades no forçades de la sueca han propiciat el primer trencament de servei del set (3-2)  i la possibilitat de la seva rival de posar un peu i mig en el títol. Amb un punt directe de servei ha posat el 4-2 al marcador.

Els seus cops potents buscant les línies acabaven treient Peterson de la pista, que tot i això volia continuar enganxada al partit. Ha lluitat per mantenir el seu servei malgrat les fuetades que eren en aquell moment del partit les pilotades de Parks. La gran sort per la sueca ha estat que la seva adversària n'ha enviat tres a la xarxa i una que se n'ha anat fora per molt poc en el setè joc (4-3). La nord-americana en tenia prou en guanyar els dos joc amb el seu servei per proclamar.se campiona. I de la manera com estava sacant era el més probable. Així ha caigut el 5-3, ràpidament i sense donar cap opció a Peterson que s'ha anotat el següent joc (5-4).  Parks ha fet valer la seva sacada per proclamar-se campiona en la primera pilota de partit que ha tingut (6-4) i en una hora i 19 minuts de joc.

A la final de dobles la parella formada per l'espanyola Bucșa i la polonesa Falkowska han derrotat Gabueva-Zakharova per 7-6 i 6-1 en una hora i 21 minuts de joc.

Etiquetes

Comentaris

Trending