El pare de Vicky Jiménez crea una escola de tennistes a l'Aldosa

Podria estar en funcionament el setembre de l'any vinent i els jugadors combinaran la pràctica de l'esport amb els estudis

Comentaris

Vicky i Joan Jiménez.
Vicky i Joan Jiménez. PDB

El ple del consell de comú de la Massana ha donat llum verda a un canvi en el contracte d’arrendament del Poliesportiu de l’Aldosa amb el Col·legi del Pirineu, que permetrà sotsarrendar una zona del pati, amb la finalitat de crear una escola de tennis i pàdel d’alt nivell. Es tracta d’un projecte de l'extennista i entrenador Joan Jíménez, pare de la tennista, que, en col·laboració amb l’escola Àgora, portarà a terme un programa de tennis-estudi, per tal que els joves jugadors  puguin combinar els seus estudis amb els entrenaments d’alt nivell.

El projecte de tennis-estudi es posarà en marxa el setembre de l'any vinent tot i que com ha comentat aquest dijous la cònsol major de la Massana, Olga Molné "quan inicies unes obres no saps si podràs complir amb els terminis previstos". El sistema d'esports i estudis és molt seguit a països com França, El seu impulsor en el cas del tennis a Andorra és Joan Jiménez, pare de la tennista Vicky Jiménez Kasintseva, una de les jugadores amb més projecció de la seva edat.

La meteorologia obliga a disposar d'una pista coberta per a poder fer els entrenaments durant tot l'any i no només durant la primavera i l'estiu. El projecte vol comptar amb les joves promeses andorranes i aprofitar l'efecte Jiménez Kasintseva per posar més jugadors en el circuit internacional. Joan Jiménez va formar part del circuit de l'Associació de Tennistes Professionals (ATP) que va abandonar als 23 anys, La seva millor classificació va ser el 505è lloc i el 180è en la disciplina de dobles.

Comentaris

Trending