Pal Arinsal espera 80.000 visitants durant els Campionats del Món de BTT

L’estació ha presentat la campanya de comunicació de l’esdeveniment que acollirà per segons vegada amb la participació de 700 ciclistes del 26 d’agost a l’1 de setembre amb l’objectiu d’esgotar les entrades

Josep Marticella durant la presentació de la campanya de comunicació dels Mundials de BTT.
Josep Marticella durant la presentació de la campanya de comunicació dels Mundials de BTT.

L’estació de Pal Arinsal ha presentat la campanya de comunicació dels Campionats del Món de BTT que tindrà lloc del 26 d’agost a l’1 de setembre. Serà la segona vegada que el Principat aculli un esdeveniment d’aquestes característiques i el director general, Josep Marticella, ha explicat que la previsió és d’uns 80.000 visitants, dels quals uns 45.000 serien aficionats a aquesta disciplina.

Els millors riders del món es donaran cita a Andorra en els Mundials de bicicleta de muntanya. Ho faran poc després d’haver disputat els Jocs Olímpics de París i, per a Marticella, serà molt positiu. “L’alçada serà un dels factors que farà que els ciclistes vinguin a entrenar al país i per a nosaltres tenir els medallistes olímpics serà una responsabilitat”, ha dit.

“L’alçada serà un dels factors que farà que els ciclistes vinguin a entrenar al país i per a nosaltres tenir els medallistes olímpics serà una responsabilitat”

Pal Arinsal va acollir la primera prova de la Copa del Món el 2008 i els primers Mundials el 2015. En total, ha organitzat una catorzena de proves que li han fet valer el reconeixement de la Unió Ciclista Internacional. La cita d’aquest any tindrà lloc del 26 d’agost a l’1 de setembre i comptarà amb cinc proves: Cross-Country Olímpic, Short-track, Cross-Country Relay, E-MTB Cross-Country i el Descens. Hi prendran part 700 corredors. Marticella ha explicat que l’objectiu és arribar als 80.000 visitants, dels quals uns 45.000 seran aficionats i que hauran de comprar entrada amb la fita de penjar el cartell de complet. De moment, les primeres que s'han venut han estat a persones d'Estats Units i Oceania. Així mateix, s’esperen uns sis milions d’espectadors a través de les retransmissions de televisió.

El director general de l’estació ha explicat que el gran canvi respecte el 2015 és que no hi haurà l’especialitat de trial i que totes les proves es disputaran dins del domini. Sí que ha admès que s’hauran de fer petites reformes per adequar els traçats i seran “aportacions que es quedaran de cara a futures Copes del Món”. Així mateix, ha destacat el paper dels voluntaris.

Per la seva part, el director de Màrqueting de Grandvalira Resorts, David Ledesma, ha estat l’encarregat de presentar els grans trets la campanya de comunicació. Un dels objectius és “posar la Massana com a epicentre d’organització d’esdeveniments d’aquest tipus i que el Bike Park sigui un referent”. Es vol involucrar tot el país i inspirar els atletes perquè donin el millor espectacle perquè “s’ho juguen tot en un dia”, ha dit.

Per realitzar tot el grafisme s’ha utilitzat intel·ligència artificial amb cinc atletes i cadascun amb els colors de l’UCI. Es tracta d’una campanya bàsicament digital i s’han preparat una sèrie d’accions i esdeveniments com una exposició al Bici Lab, que a partir del juny, repassarà la història de les Copes del Món i del Mundial que ha organitzat Pal Arinsal.

Finalment, la cònsol major de la Massana, Eva Sansa, ha manifestat que “fa molts molts anys que piquem pedra per estar al centre de les competicions internacionals. Volem transmetre que Andorra és la millor destinació per als professionals i els aficionats de la bicicleta”.

Etiquetes

Comentaris

Trending