L’OTSO Trail Dog d’Encamp es disputa diumenge amb recorreguts de set, dotze i vint-i-un quilòmetres

Les activitats s'inicien aquest dissabte a la tarda amb exhibicions dels grups canins dels Bombers, dels Banders i de la Policia

Una participant amb el seu gos a la darrera edició de la prova.
Una participant amb el seu gos a la darrera edició de la prova. COMÚ D'ENCAMP

La tercera edició de l’OTSO Trail Dog d’Encamp començarà aquest dissabte, 15 d’octubre, amb exhibicions dels grups canins dels Bombers, dels Banders i de la Policia. A partir de les 16 h, els diferents cossos faran demostracions de rescat i d’altres tasques que desenvolupen en el seu dia a dia. L’espai on tindran lloc totes les activitats i les sortides i arribades de les diferents curses serà la plaça dels Arínsols. La repartició de dorsals es farà  també dissabte, de les 16 a les 20 h.

Les curses tindran lloc diumenge. Pel que fa a les sortides, la de la carrera més llarga, de 21 km, tindrà lloc a les 8 h. La següent serà la de 12 km, a les 9 h, i la darrera, la de 7 km, a les 10 h. Abans de les sortides, a les 7.30 h, hi haurà una veterinària que comprovarà l’estat de tots els gossos. I a partir de les 10 h, es comptarà amb personal de la Creu Roja que estarà instal·lat a la plaça. Les curses comptaran amb avituallament líquid i sòlid.

Per finalitzar l’esdeveniment es farà l’entrega de premis a les 14 h. Hi haurà una copa per als tres primers de cada cursa en les classificacions masculina i femenina per a cada recorregut (21, 12 i 7 km) i cada categoria (sènior, de 18 a 40 anys, i veterà, a partir de 40 anys). També hi haurà classificacions totals, per carrera, per sexe i per categories.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending