L’OTSO supera el miler de participants

Els organitzadors destaquen que el 75% dels inscrits provenen de fora del país i, per tant, generaran activitat als hotels i restaurants d’Encamp

Un moment de la presentació de la prova.
Un moment de la presentació de la prova. COMU ENCAMP

L’OTSO Travessa d'Encamp ha tancat inscripcions superant els mil participants. Era l’objectiu que es marcava el comú per aquesta 39a edició i, pe tant, “l’hem assolit”, en paraules del conseller d'Esports, Infància i Joventut, Xavier Fernàndez. Per això, considera que s’ha aconseguit fer un salt qualitatiu en un dels esdeveniments esportius de referència a la parròquia i al país en el món del trail.

“Esperem un gran cap de setmana esportiu”, ha afirmat un Fernàndez satisfet, que ha destacat que la prova “encaixa en la nostra estratègia de turisme esportiu”, tot destacant que genera activitat als hotels i restaurants del poble. Per la seva banda, Enric Torres, director de nous projectes d'Andorra Turisme ha destacat el fet que la major part dels participants, un 75%, són gent de fora del país”.

Les inscripcions ja es van tacar fa dies, en esgotar-se els dorsals. Des de l’organització, es destaca que la franja d'edat més majoritària és de 40 a 49 anys, molts dels inscrits provinents de Catalunya, del sud de França i altres zones com València, Illes Balears. La cursa de 21 quilòmetres serà la més nombrosa, amb 322 corredors. Entre ells, noms coneguts com Pau Capell, Sheila Avilés o Gabrielle Gazzeto.

L’OTSO tindrà lloc el pròxim cap de setmana, tot i que des de divendres la plaça dels Arínsols ja acollirà un village per a la recollida de dorsals i venda de productes esportius. El comú ha informat que l’afectació al trànsit serà mínima i només es veurà afectada durant les sortides de les cinc curses, amb restriccions als carrers propers a la zona.

Etiquetes

Comentaris

Trending