Oriol Olm frega el podi en la primera jornada dels mundials a Boí Taüll

L’andorrà ha estat quart en categoria U20 de la prova d’esprint, mentre que el seu company Max Palmitjavila, ha estat cinquè en U18

Els campionats del món han començat aquest dimarts a Boí Taüll.
Els campionats del món han començat aquest dimarts a Boí Taüll. FAM

Oriol Olm i Max Palmitjavila han estat els andorrans més destacats en la primera jornada dels campionats del món que han viscut aquest dimarts el seu tret de sortida a Boí Taüll. Olm ha fregat el podi en la categoria U20 mentre que el seu company d’equip ha estat cinquè en U18, tots dos en la prova d’esprint. Entre les dones, la més destacada ha estat Lea Anción, amb una desena posició.

Olm s’ha ficat a la final amb els sis millors classificats. En la ronda definitiva, ha completat el recorregut en un temps de 2’58’’843. Ha quedat a més de segons del guanyador, que ha estat l’alemany Finn Hösch, seguit del suís Jon Kistler. En canvi, ha quedat a menys d’un segon del bronze, el francès Jérémy Anselmet. En aquesta categoria, Marc Casanovas ha estat 21è.

Per la seva banda, entre els U18, Palmitjavila ha acabat cinquè (3’13’’578). La prova l’ha guanyat l’italià Erik Canovi, seguit de Mathieu Pharisa i Griffin Briley. Miquel Rubio ha estat quinzè i Xavier Celades, 29è, i Isal García, 33è, després de no poder superar la qualificació.

Entre les dones, la posició més destacada l’ha aconseguit Lea Anción. Ha estat desena i no ha pogut passar de les semifinals.

Etiquetes

Comentaris

Trending