Les noves mesures no afecten l'Andorra-Malta i l'activitat de la selecció de futbol

La Lliga nacional es podria endarrerir o suspendre les primeres jornades en el cas que els clubs ho demanin

Els jugadors de la selecció celebren un gol.
Els jugadors de la selecció celebren un gol. FAF

La suspensió de les competicions nacionals i internacionals fins al proper 18 d'octubre, aprovada pel Govern, no afectarà els propers compromisos de la selecció de futbol. Així Andorra jugarà dissabte contra Malta a l'Estadi Nacional en partit de la Lliga de Nacions. Posteriorment viatjarà per jugar dimarts a les Illes Fèroe.

 

La selecció sub-21 després del seu excel·lent resultat contra Anglaterra (3-3) viatjarà a Kòsovo. La Lliga nacional s'ha de posar en marxa el pròxim dia 25. La Federació Andorrana de Futbol (FAF) escoltarà l'opinió dels clubs ja que les noves mesures poden afectar a nivell d'entrenaments. Una possibilitat és ajornar l'inici de la competició o suspendre les primeres jornades.

L'Enfaf, per la seva part, ha hagut d'ajornar el partit d'aquest dissabte a la Borda Mateu contra el Verdú i de moment tampoc no podrà viatjar per jugar a fora. Pel que fa a la Supercopa de futbol, prevista per al pròxim dia 18, ara mateix està en suspens tot i que no es descarta la seva celebració.

Les competicions de futbol base s'han d'iniciar també el cap de setmana del 17 i 18 i també és una incògnita que es puguin disputar els partits.

Comentaris

Trending