“No som invulnerables, som indestructibles”: documental del MoraBanc sobre la fase final de l’ACB

El club difon a través de les seves xarxes un muntatge audiovisual de més de divuit minuts d’imatges inèdites de la seva participació en la competició disputada a València

https://youtu.be/ViJfNB0Uf0w

Malgrat quedar-se fora de la semifinal de la fase final de la Lliga ACB per un sol bàsquet, el MoraBanc està del tot més satisfet amb la seva participació a la competició disputada a València. Amb la temporada ja acabada i els jugadors de l’equip tots ja enfilant les seves destinacions si no estan ja a les seves respectives llars, el club ha fet públic un documental sobre la competició que finalment ha guanyat el Kirolbet Baskonia.

“No som invulnerables, som indestructibles” és com el club andorrà ha titulat el muntatha audiovisual que recull poc més de 18 minuts d’imatges inèdites del pas de la delegació andorrana per València. Amb moments de l’interior del vestidor o impressions d’alguns dels protagonistes d’una temporada marcada, sense dubte, per l’aturada obligada per culpa del coronavirus que finalment va fer que es disputés la fase final de València a l’organització de la qual també va optar Andorra.

Etiquetes

Comentaris

Trending