Muxella i Solsona inicien el Campionat de Catalunya de Muntanya amb una 8a i 15a posició

Les condicions meteorològiques, pluja i sol, van complicar la feina dels pilots per escollir els millors pneumàtics per cada pujada d’Alcover en un traçat d’uns 4 quilòmetres

Marc Solsona en un moment de la cursa a Alcover
Marc Solsona en un moment de la cursa a Alcover

La pujada a Alcover, celebrat aquest cap de setmana, obria el Campionat de Catalunya de Muntanya amb la participació de dos joves pilots de l’ACA: Marc Solsona i Marcel Muixella. Una prova condicionada per la climatologia que va far que els pilots haguessin de treballar de valent en cadascuna de les pujades amb l’elecció dels pneumàtics.

Els dos pilots van anar de menys a més. D’una banda, Solsona va fer el seu millor temps en l’última pujada de la cursa que li va permetre assolir la quarta plaça final de la categoria CM Promoció i una vuitena plaça a la classificació general. Per la seva part, Muixella va estar força irregular en els entrenaments, mentre que a la cursa es va mostrar més regular i fent el millor 15è crono. Tots dos han destacat “la dificultat en l’elecció dels pneumàtics” i la condició del traçat amb zones seques i altres humides.

En la mateixa prova, en turismes, Gerard de la Casa, amb un Ford Fiesta WRX,  va assolir la segona posició a tres segons del vencedor de la prova. Per la seva part, Jordi Gaig, pilot català resident a Andorra, va saber imposar la potència del seu Porsche 991 GT3 per adjudicar-se la victòria en categoria absoluta, mentre en vehicles CM, Edgar Montellà va endur-se la prova i Joan Gil es va situar en el tercer lloc entre els de la categoria CM+.

Etiquetes

Comentaris (2)

Trending