Les muntanyes del Principat inspiren la nova samarreta de l’FC Andorra

El president de l’entitat tricolor, Ferran Vilaseca, remarca que la nova equipació és una mostra més que el projecte és “de país”

El president, Ferran Vilaseca, i els capitans del primer equip ensenyen la nova samarreta.
El president, Ferran Vilaseca, i els capitans del primer equip ensenyen la nova samarreta. FC Andorra

Les muntanyes del Principat són la inspiració de la samarreta que l’FC Andorra lluirà aquesta temporada. L’equipació ha estat presentada aquest dimecres i manté l’esperit de demostrar que el projecte del club tricolor també és de país. La marca Nike serà, per segon any consecutiu, l’encarregada de vestir tots els equips de l’entitat.

La presentació de la nova samarreta s’ha fet en un acte celebrat a Anyós Park,al qual hi han assistit la ministra i el secretari d’Estat d’Esports, Sílvia Riva i Justo Ruiz, així com personalitats vinculades a l’entitat tricolor, com el seu ambaixador, Albert Llovera. Els encarregats de descobrir l’equipació han estat el president del club, Ferran Vilaseca, i un dels capitans del primer equip, Martí Riverola.

 “Des de l’inici hem dit que l’Andorra és un projecte de país i aquest esperit és el que mantenim amb aquesta nova samarreta, amb un disseny inspirat en les muntanyes andorranes”, ha declarat el mandatari. Evidentment, l’equipació manté el tricolor tradicional del club però recupera la natura i l’entorn que rodeja el club.

Els aficionats de l’Andorra ja poden aconseguir la nova samarreta. La poden adquirir a través de la pàgina web del club, a la seva botiga en línia.

La nova samarreta de l'FC Andorra.

 

Etiquetes

Comentaris

Trending