El MoraBanc 'renaix' amb dubtes sobre els nous socis

El club ha presentat la campanya per a la pròxima temporada, on es disputaran un nombre molt elevat de partits, però tot marcat per un protocol incert que estarà subjecte als canvis de la pandèmia

https://www.youtube.com/embed/ASv07D3uEF8

El MoraBanc Andorra ha presentat la campanya per a la pròxima temporada, que donarà el tret de sortida amb l’enfrontament contra el Reial Madrid, que s’espera que esgoti les entrades. El protocol adoptat pel club permetrà acollir fins a 1.800 espectadors i, segons ha explicat el cap de comunicació, Gabriel Fernàndez, “tindrem més partits que mai”, gràcies a l’EuroCup. Tot i tenir més oportunitats per poder assistir, Fernàndez també ha indicat que “entenem que l’entrada de nous socis anirà subjecta als protocols que adoptarem”.

Tal com ja s’havia explicat, per poder accedir a la ‘Bombonera’ s’haurà de presentar un certificat de vacunació o, si no es té, una prova PCR, TMA o d’antígens negatius. “Hem de mirar l’organització perquè els aficionats no hagin d’estar tres hores abans del partit i que puguin accedir tots alhora”. Així i tot, esperen esgotar les 1.800 entrades que encara no estan a la venda, “sabem que la pandèmia és canviant i encara no ho tenim tot lligat, per tant esperarem a treure-les”. A més, aquest primer partit servirà de “full de ruta” per a futures convocatòries.

Gorka Aixàs i David Astrié amb la copa que s'endurà el guanyador del Trofeu Andorra la Vella.

Relacionat

Certificat Covid o proves negatives (PCR, TMA o antígens) per poder veure els partits del MoraBanc

A més, Fernández ha explicat que “sabem que tindrem aficionats decebuts pel protocol”, ja que obliga a presentar un certificat de vacunació, mesura amb la qual molta gent no hi serà conforme. “Ens hem proclamat provacuna i seria absurd dir que no ens sentim còmodes expressant-ho”, ha apuntat. A més, ha explicat que es podria haver aplicat el protocol que s’indicava des de Govern, que no obligava a acreditar cap situació sanitària, però que limitava l’aforament a 600-800 persones. Tot i això, Fernández ha apuntat que la baixada de socis ha sigut d’un 10%, aproximadament.  

El cap de premsa també ha aprofitat per a recordar el nou funcionament del carnet de soci, que donarà avantatges, com preus exclusius per a les entrades, però no accés als partits. “Amb la retirada dels abonaments, que és una mesura temporal, l’espectador podrà escollir la localitat al nivell que vulgui, no estarà lligat pel que havia comprat a l’inici”. Fernández ha explicat que el preu dels tiquets seran de 16 euros per al primer nivell, de 10 euros per al segon i de cinc per al tercer. A més, ha explicat que els abonaments tornaran en el futur, quan el protocol, que ara obliga a separar els seients, ho permeti.

Campanya de socis del juny del MoraBanc

Relacionat

El MoraBanc augura que tots els socis tornaran al poliesportiu a partir del setembre

Respecte a la campanya per a la temporada, s’ha centrat en Da Vinci, “una de les figures més reconegudes del Renaixement”. Tots els jugadors s’han fet fotografies simulant la famosa imatge de l’artista italià. “És una metàfora, ja que, ara que la incertesa sembla menor, podem dir que renaixem com a club”.

Etiquetes

Comentaris

Trending