El MoraBanc augura que tots els socis tornaran al poliesportiu a partir del setembre

Totes aquelles persones que van mantenir la seva relació amb el club la temporada anterior passaran a pagar 55 euros en lloc dels 90 que eren habituals

Campanya de socis del juny del MoraBanc
Campanya de socis del juny del MoraBanc

Gabriel Fernàndez, cap de comunicació del MoraBanc, ha afirmat que el club espera que tots els seus socis puguin accedir als partits al setembre. “És una afirmació atrevida, però sabem que hi tindrem públic”, ha afirmat. A més, en aquesta campanya de socis del juny, Fernàndez ha indicat que “es vol premiar  la lleialtat”, per aquest motiu, totes aquelles persones que van mantenir la seva afiliació en la temporada anterior, passaran a pagar 55 euros en lloc dels 90 que eren habituals.

En aquest vessant d’agrair la fidelitat dels socis, el MoraBanc també assegura que mantindrà reservades les mateixes localitats per a les persones que a la temporada 19/20. Fernàndez ha apuntat a la ‘desaparició’ dels abonats, que ara són socis del club, “tu pots tenir el teu carnet i, si vols un abonament, l’hauràs de demanar. Tot això ho hem previst i hem pensat el combo perquè no costi més dines dels que es pagaven de costum”.

D’altra banda, Fernàndez ha explicat que el nombre de socis ha patit una davallada del 10%, “esperàvem que fos una baixada molt superior”. Totes les persones que no vulguin mantenir el seu carnet, tindran fins al 20 de juny per comunicar-ho al club. De la mateixa manera, tots aquells aficionats que vulguin donar-se d’alta, hauran d’abonar una quantitat de 120 euros.

En l’aspecte econòmic, sembla que el MoraBanc no s’ha vist excessivament perjudicat. “Vam preveure una aturada total, les nostres previsions d’ingressos eren 0, per tant, ja partíem d’aquesta base”. Fernàndez també ha indicat que el club té previst fer algunes activitats pel seu aniversari que no es van poder celebrar a causa de la pandèmia.

Etiquetes

Comentaris

Trending