El MoraBanc progressa adequadament contra un rival de LEB Or

Els tricolors superen el Lucentum Alicante (56-72) en el tercer amistós de la pretemporada, decidit gràcies a l’acceleració del ritme dels de Natxo Lezkano en el tram final

Un instant del duel entre MoraBanc i Lucentum.
Un instant del duel entre MoraBanc i Lucentum. MORABANC ANDORRA

El MoraBanc Andorra ha sumat la segona victòria de la pretemporada. Els tricolors han superat el Lucentum Alacant (56-72) en un partit amistós disputat a Llíria. La bona imatge oferta contra un rival de LEB Or demostra que l’equip de Narxo Lezkano progressa adequadament. Aquest dissabte, quarta prova, contra el Bayern alemany.

Malgrat el marcador, el duel ha estat igualat. Durant bona part del partit l’equilibri de forces ha estat la tònica dominant. Ni els tricolors marxaven en el marcador ni els alacantins ho aconseguien. Bona mostra és el marcador al descans: 34-32.

El panorama s’ha mantingut fins al tram final. Llavors, els tricolors han accelerat i els alacantins no han pogut seguir el ritme. Així, han sentenciat nun duel dur i de contacte, similar als que es trobaran quan doni inici la lliga.

No caldrà esperar gaire per disputar el quart amistós de la pretemporada. Aquest mateix dissabte, toca duel contra un rival potent: el Bayern de Munich, vigent subcampió de la lliga alemanya.