El MoraBanc condicionat per les pèrdues de pilota i els rebots perd amb el Casademont

Tot i l'encert en els triples i un bon primer quart, els tricolors han estat inferiors als aragonesos

Llovet intenta aturar la penetració d'Ennis, del Saragossa.
Llovet intenta aturar la penetració d'Ennis, del Saragossa. MARTIN IMATGE / ACB

El MoraBanc ha perdut contra el Casademont en partit ajornat de a la novena jornada per 83-98. La superioritat dels aragonesos en el rebots i les pèrdues de pilota locals han facilitat la victòria del Casademont que estava fent una temporada més que discreta en relació a la de la temporada passada. La poca aportació de Senglin (1 de 7 tirs de camp), el domini dels visitants sota la cistella, els rebots i les pèrdues de pilota han estat claus en la derrota, tot i l'encert en els triples. Una dada prou significativa és que el MoraBanc només ha capturar quatre rebots ofensius per 17 del Casademont. Diumenge hi ha nou partit de Lliga del MoraBanc contra l'Acunsa GBC.

El partit ha tingut un inici trepidant amb el MoraBanc anotant 5 de 8 triples i aprofitant les cinc pèrdues de pilota dels aragonesos per manar en el marcador gràcies a un parcial de 12-3. Paulí confirmava la seva progressió que ha apuntat en els darrers partits i la millora en els tirs de tres punts. En el segon quart, el ritme no ha estat tan intens però els andorrans han continuat molt entonats en els triples fins el punt que en 14 minuts ja n'havien anotat 9 de 12 amb dos de consecutius de Palsson.

Segons les estadístiques n'anoten 9 de 25 per partit i aquest divendres ja havien assolit la xifra en poca estona. La ratxa s'ha tallat, les nou pèrdues de pilota i la connexió Ennis-Johnson amb alguna pinzellada de Benzing han posat per davant al Casademont. Ennis arribava als 18 punts amb cinc assistències, i com ja és habitual, el MoraBanc es veia superat en els rebots ofensius (2 a 7) i el percentatge de tirs de dos era fluix amb un 6 de 15, un 40%. Entre una cosa i l'altra, el Casademont se n'anava als vestidors a la mitja part amb 55 punts, els mateixos que va anotar el Betis durant tot el partit el diumenge passat a la mateixa pista.

A la represa, Hlinason ha imposat la seva llei sota les cistelles i els visitants, amb un parcial de 6-26 han ampliat el seu avantatge gràcies, en part, a les pèrdues de pilota andorranes i al domini dels rivals en els rebots. Senglin se n'anava a la banqueta lesionat. Una baixada d'intensitat del Casademont de  cara a cistella i un triple de Sergi García deixaven el partit obert en el tercer quart (65-75) però el MoraBanc que ha continuat sense tancar el rebot defensiu ha fet que els aragonesos no tinguessin cap problema per emportar-se la seva primera victòria de la temporada a domicili.

MORABANC ANDORRA (83):  Senglin (3), García (8), Palsson (8), Dime (2), Sy (4) -cinc inicial- Paulí (15), Olumuyiwa (7), Llovet (2), Hannah (8), Gielo (4), Jelinek (20) i Colom (2). 10 de 12  tirs lliures, 14 de 33 tirs de dos, 15  de 30  tirs de tres. 30 rebots, 4 ofensius.

CASADEMONT SARAGOSSA (98): Bray (3), Hervey (23), Ennis (22), Barreiro (13), Benzing (17) -cinc inicial- Hlinason (9), Sulaimon (0), Brussino (16), Knudsen (0), Thompson (14) i  García (4). 20 de 28 tirs lliures, 24 de 45 tirs de dos, 10 de 29 tirs de tres. 31 rebots. 17 ofensius.

Àrbitres: Cortés, Martínez i González.

Parcials: 28-25; 18-30; 19-20; i 18-21