El MoraBanc no ha rebut cap mostra d’interès per Moussa Diagne

El club continua esperant la decisió de l’ACB sobre la seu de la fase final de la competició si s’acaba reactivant

Diagne es disposa a realitzar una de les seves característiques esmaixades.
Diagne es disposa a realitzar una de les seves característiques esmaixades. ARXIU

El MoraBanc Andorra no ha rebut per ara cap mostra d’interès per al pivot senegalès Moussa Diagne tot i que és conscient que el jugador pot tenir diversos pretendents en un estiu que es preveu d’allò més estrambòtic. Per ara, però, cap representant de cap club, tampoc del Kirolbet Baskonia, no ha fet cap gest, ni implícit, ni menys encara explícit, que evidenciï una intenció d’incorporar el ‘center’ per al proper curs.

Cert és, i sobre això no hi ha dubte, que el pivot té una clàusula de sortida de 100.000 euros per poder rescindir el contracte que el vincula al club presidit per Gorka Aixàs. I que si qualsevol club -formalment ho hauria de fer el propi Diagne- posa els diners sobre la taula, el senegalès canviarà d’aires. Però la mateixa situació es va donar l’estiu passat, quan se’l va vincular a l’Unicaja i, en canvi, el MoraBanc mai va tenir cap ‘input’ formal procedent de Màlaga.

Moussa Diagne

Relacionat

El Baskonia, interessat en el fixatge de Moussa Diagne

Un dels periodistes-analistes que fan prediccions basquetbolistes, més en aquestes altures de la temporada, va vincular el nom de Diagne amb l’entitat que lidera Josean Querejeta, i en temps de baixa activitat esportiva la possibilitat que el senegalès, que la setmana passada va reprendre els entrenaments amb el format individual que obliga a adoptar el coronavirus, ha corregut com la pólvora. Si acabés marxant, el club andorrà faria caixa, encara que no és aquesta la voluntat ara mateix del MoraBanc.

A les oficines de la Baixada del Molí continuen treballant, a banda d’assegurar la posada en forma dels seus jugadors i començant a plantejar la temporada post-Covid, amb la possibilitat que Andorra pugui acollir la fase final de la Lliga Endesa si finalment l’ACB decideix reprendre la competició. Se sabrà en poques setmanes i el MoraBanc serà un dels clubs que segur respondrà el plec de bases que la lliga els ha fet arribar després que el club es postulés. Hi ha, sobre el paper, vuit seus adversàries més.

Etiquetes

Comentaris

Trending