El Baskonia, interessat en el fixatge de Moussa Diagne

Hi ha converses força avançades entre el club basc i el MoraBanc Andorra per un jugador que té una clàusula de rescissió de 100.000 euros

Moussa Diagne
Moussa Diagne MORABANC ANDORRA

El Baskonia i el MoraBanc Andorra mantenen converses per al traspàs de Moussa Diagne al club basc. La bona temporada del jugador ha cridat l'atenció dels directius de l'equip vitorià que estan disposats a pagar la clàusula de rescissió de 100.000 euros de Diagne. L'unic problema és com pot afectar la crisi de la pandèmia de la Covid-19 al pressupost dels bascos.

El Baskonia haurà de negociar el contracte de dos dels seus jugadors franquícia que són Granger i Dop. Aquest darrer és molt probable que no segueixi al club. Diagne és l'objectiu per enfortir un joc interior on és una garantia amb els seus 2,11 metres. En les dues temporades que porta a Andorra ha mostrat una gran progressió. A banda dels rebots, en els darrers partits es va mostrar també com un encistellador des de la línia de tres punts. Té una mitjana de 11,5 punts per partit i un 66% d'encert en els tirs de dos.

D'altra banda, el MoraBanc ha iniciat la segona setmana d'entrenaments pensant en la represa de la Lliga ACB Endesa que disputarà la seva fase final en un escenari encara per determinar i que pot ser Andorra, que ha presentat la seva candidatura amb nou seus més. En l'aspecte esportiu, David Walker ja ha arribat procedent d'Ohio (Estats Units) i ha començat un període de quinze dies de quarantena abans de tornar als entrenaments. Bandja Sy continua confinat a Sèrbia en espera de l'obertira de les fronteres.

Comentaris

Trending