El MoraBanc s’enfrontarà al CB Prat en el Trofeu de bàsquet d’Escaldes-Engordany

La competició tindrà lloc el 22 de setembre a les 20:00h al pavelló del Prat Gran i les entrades tenen un preu de 10 euros que es destinaran a l’associació Projecte Vida

Comentaris

Presentació del Trofeu de bàsquet d’Escaldes-Engordany
Presentació del Trofeu de bàsquet d’Escaldes-Engordany Comú d'Escaldes-Engordany

El pavelló del Prat Gran d’Escaldes-Engordany acollirà el proper 22 de setembre el 5è Trofeu de bàsquet Escaldes-Engordany. En aquest partit, el MoraBanc Andorra tindrà com a rival el CB Prat, filial del Joventut de Badalona. El trofeu se celebrarà a les 20:00 hores i les entrades tenen un preu de 10 euros. Tenint en compte la seva finalitat solidària, tota la recaptació es destinarà a l’associació Projecte Vida.

El cònsol menor d’Escaldes-Engordany, Quim Dolsa, ha exposat la seva satisfacció de comptar un any més amb el MoraBanc a la parròquia al mateix temps que s’ha mostrat esperançat de la tornada de l’equip “al lloc que es mereix”.

El director general del MoraBanc, Francesc Solana, de la seva banda, ha destacat que el partit permetrà presentar els nous jugadors de l’equip a les parròquies centrals. Al mateix temps ha agraït el suport del Comú d’Escaldes-Engordany amb qui el club té un acord que inclou el patrocini de l’equip de capacitats especials. “Saber que hi ha aquest suport ens dona força i energia per afrontar la temporada” en un any que ha estat complicat, ha afirmat. Solana s’ha mostrat esperançat que al final de la temporada el MoraBanc torni “al lloc on volem estar tots”.

Comentaris

Trending