El MoraBanc continua en caiguda lliure també a l’Eurocup

Els tricolors perden contra el Boulogne (74 - 83) en un altre mal partit i no poden aconseguir la tercera posició del grup

Cummings, un dels jugadors més destacats del partit, bota la pilota en presència de Paulí i Miller-McIntyre. MARTIN IMATGE

El MoraBanc Andorra no aixeca cap. Després de la contundent derrota de dissabte a la pista del Baxi Manresa a la Lliga ACB, aquest dimarts ha estat el torn de l'Eurocup. No ha estat un resultat tan ampli com el del Congost però la imatge ha estat molt decebedora ja que l'equip ha anat tota l'estona a remolc en el marcador. El cap de setmana torna l'ACB i contra el Barça on podria ser baixa David Jelinek, lesionat al turmell.

Després del desastre de Manresa, el MoraBanc tornava a la 'Bombonera' en partit de l'Eurocup i en lluita per la tercera posició del grup. L'inici ha estat dolent amb tres pèrdues de pilota en els tres primers atacs i amb un parcial de 0-6 que ha provocat xiulets a la graderia. Jelinek no estava d'acord amb la seva substitució i se n'anava a la banqueta sense donar la mà a David Eudal, Babatunde es posava amb tres personals i els francesos aconseguien un nou parcial favorable, aquest cop de 4-11.

Les defenses eren molt toves en els dos equips com ho demostra el fet que el Boulougne aconseguia dos rebots ofensius en la mateixa jugada. Per sort i sobre la botzina del final del segon quart, Arteaga anotava dos punts i maquillava el resultat (35-40) en una primera part per oblidar, amb múltiples errades per part dels dos equips. El MoraBanc tenia un 2 de 14 de tirs de tres i els visitants, 10 de 16 tirs lliures.

La sortida ha estat esperançadora amb una bona defensa i un triple de Paulí. En el següent atac, una bona circulació ha acabat amb l'esmaixada d'Arteaga. Un triple fallat per Hannah, dues pèrdues de Llovet i un tir de dos no anotat per part de Miller-McIntyre han tornat a distanciar el Boulogne (45-54). El MoraBanc ha reaccionat gràcies als triples de Clevin Hannah i de Diagne, aquest a l'inici del darrer quart per ajustar el marcador (57-62) i vuit minuts encara per jugar.

El Boulogne ha tornat a apretar per controlar el partit en uns minuts d'errades en els tirs en els dos costats i canvis constants a la banqueta local. A tres minuts pel final (69-76), Pauli fallava dos tirs lliures i Crawford un triple (0 de 3) mentre que Miller-McIntyre sumava la seva quarta personal. A un minut per al final, un triple de Konate ha deixat el partit vist per a sentència i la tercera plaça en poder de l'equip francès. Segona derrota consecutiva dels homes de David Eudal a l'Eurocup que en els dos darrers quarts han millorat una mica en relació als primers 20 minuts. Cal destacar que en una de les darreres accions s'ha lesionat David Jelinek.

MORABANC ANDORRA (74): Miller-McIntyre 16, Paulí 10, Jelinek, Morgan 2, Diagne 14 -cinc inicial-, Olumuyiwa 9, Crawford 2, Arteaga 4, Llovet 3, Hannah 10, i Nakic 4. 7 de 12 tirs lliures; 23 de 34 tirs de dos; 7 de 28 triples. 37 rebots, 16 ofensius. 25 faltes personals.

BOULOGNE METROPOLITANS 92 (83): Cummings 16, Konate 19, McRae 18, Ginat 2, Halilovic 7 -cinc inicial-, Hou-You-Fat, Moulane, Sy 9, i Hunter 12. 15 de 22 tirs lliures; 22 de 43 tirs de dos; 8 de 19 triples. 32 rebots, 14 ofensius. 18 faltes personals.

Parcials: 16-16, 19-24, 19-22, 20-21.

Àrbitres: Lamonica, Koromilas, i Broeck Den Van