El MoraBanc cedeix contra el Casademont a la segona part després de dominar durant la primera

Els tricolors cauen per 99-89 tot i els 18 punts de Senglin i la tornada, superada la lesió, de 'Tyson' Pérez

Harris llença a cistella marcat per Kulvietis.
Harris llença a cistella marcat per Kulvietis. ACB PHOTO

El MoraBanc Andorra ha perdut aquest dimecres a la pista del Casademont Saragossa en un partit que ha dominat durant la primera part però que que ha acabant cedint a la segona. Els 18 punts de Senglin i la tornada de 'Tyson' Pérez després de la seva lesió no han estat suficients per un equip condicionat per les baixes i pel cansament.

Els homes d'Ibon Navarro han fet una primera part molt bona anotant 58 punts (29+29) i marxant als vestidors amb 10 punts de marge (48-58) gràcies, en gran part a l'encert en els triples (7 de 11). A la represa, però, els locals han apretat més en defensa i han deixat els andorrans amb només 14 punts en el tercer quart. Tot i això no s'han rendit i han continuat lluitant però sense poder impedir una nova derrota amb un guió semblant als dels darrers partits.

El partit ha anat a un ritme molt ràpid, sense pràcticament faltes personals i la clau ha estat en un parcial de 24-12 en el tercer quart. En el darrer, els aragonesos han vist com San Miguel havia de deixar la pista per una tècnica. Dos triples de Javi García han deixat el matx vist per a sentència. El Casademont gràcies a la quarta victòria consecutiva continua somiant amb un play-off que ja no és a l'abast del MoraBanc.

Casademont Zaragoza: 99 (25+23+28+23): San Miguel (3), Ennis (15), Brussino (14), Harris (15), Wiley (17) -cinc inicial- Sulaimon (8), Barreiro (7), Justiz (-), Benzing (12), Hlinason (2) i Javi García (6).

MoraBanc Andorra: 89 (29+29+14+17): Hannah (2), Jelinek (17), Paulí (12), Tyson Pérez (9), Olumuyiwa (15), -cinc inicial- Sergi García (5), Kulvietis (3), Senglin (18), Parakhouski (2) i Ruesga (6).

Àrbitres: Miguel Angel Pérez, De Dios Oyón i  David Sánchez. Han expulsat per dues tècniques a San Miguel (m.32). Eliminat per cinc personals Hlinason (m.37).