Un últim quart nefast complica l’accés a quarts de l’Eurocup al Morabanc

Els locals no han donat cap opció al conjunt d’Ibon Navarro, que se situa tercer a la classificació del grup H de l’Eurocup

Palsson disputant una pilota
Palsson disputant una pilota UNICS/Kseniya Bogdanova

El BC MoraBanc Andorra ha estat derrotat aquesta tarda per l’Unics Kazan. Els d’Ibon Navarro han perdut per un contundent 85-63 després de rebre un parcial de 29-14 el darrer quart del partit i se situen tercers a la classificació del grup H de l’Eurocup. La bona actuació defensiva dels locals i les imprecisions dels andorrans han estat dos dels factors determinants en el desenvolupament del duel.

Ambdós equips han començat amb un bon ritme de joc, organitzant atacs ràpids i assolint un bon ritme d’anotació, encara que l’Unics Kazan, gràcies a l’entramat defensiu que ha desplegat i la bona punteria, ha estat capaç d’allunyar-se del conjunt andorrà durant els darrers minuts del primer quart, que ha finalitzat 23-17 a favor dels locals.

A mesura que s’anava disputant el segon quart, s’ha confirmat que els dos conjunts han sortit mentalitzats per realitzar un partit seriós. Si bé el ritme d’anotació ha baixat una mica els primers minuts respecte al primer període, la intensitat ha estat la mateixa. Això sí, el MoraBanc ha comès més imprecisions i s’ha vist reflectit al resultat. Fins a 10 punts s’ha allunyat l’Unics Kazan, que, finalment, ha tornat a anotar una vintena de punts. Així doncs, el resultat al descans era de 43-34.

L’inici del tercer quart no ha estat millor pel conjunt d’Ibon Navarro. La bona actuació defensiva dels locals ha forçat al MoraBanc a tirar des de la línia de tres, però les cistelles no han arribat. De fet, durant els cinc primers minuts només s’han anotat tres punts: dos de l’Unics Kazan i un dels andorrans. Finalment, el MoraBanc ha retallat distàncies fins a situar el marcador 56-49.

L’últim període del duel ha permès als locals refermar la seva superioritat i tancar un partit que han dominat de principi a fi. Els d’Ibon Navarro no han sabut gestionar la situació i han acabat rebent una autèntica pallissa, ja que la diferència s’ha ampliat fins als 22 punts (85-63). D’aquesta manera, l’equip es situa tercer al grup H de l’Eurocup i disputarà el pròxim partit contra el cuer, el Mornar.

FITXA TÈNICA

UNICS KAZAN (85): Zhbanov (0), White (18), Morgan (6), Holland (8), Theodore (7) -cinc inicial-, Brown (13), Canaan (12), Wolters (5), Klimenko (0), Uzinskii (0), Smith (14), Kolesnikov (2). 20/33 tirs de dos; 10/24 triples i 15/18 tirs lliures.

MORABANC ANDORRA (63): Pauli (4), Sy (4), Dime (4), Hannah (6), Palsson (18) -cinc inicial-, Olumuyiwa (4), Llovet (2), Gielo (7), Parakhouski (0), Garcia (6), Jelinek (4), Senglin (6). 12/30 tirs de dos; 9/30 triples i 12/17 tirs lliures.

Àrbitres: Ryzhyk, Borys, Nicolic, Uros, Dragojevic, Igor

Parcials: 23-17;20-17;13-15;29-14