El MoraBanc canvia els seus colors per donar suport a Ucraïna

L’equip vestirà aquest dimecres contra el Joventut, en partit d’Eurocup, amb samarreta blava i pantalons grocs, imitant la bandera del país envaït per Rússia

Així vestirà el MoraBanc contra el Joventut.
Així vestirà el MoraBanc contra el Joventut.

El MoraBanc Andorra ha decidit fer un pas més per demostrar la seva solidaritat amb Ucraïna, després de la invasió llançada des de Rússia. El club tricolor, que ja va fer un acte de suport en la prèvia del duel contra el Breogan, ha decidit canviar la indumentària amb què jugarà el partit d’Eurocup contra el Joventut: vestirà de blau i groc, com la bandera del país atacat.

Així ho ha anunciat a través de les xarxes socials. Per una banda, l’equip mantindrà la samarreta tradicional, blava. En canvi, els pantalons seran grocs. D’aquesta forma, es recuperarà els colors de la bandera d’Ucraïna. El partit es disputarà al pavelló de Govern, a partir de les vuit de la tarda.

En el mateix missatge, s’ha volgut fer una crida a col·laborar amb algunes de les iniciatives solidàries impulsades al país per recollir material en favor de la població ucraïnesa. Així, es recorda que es pot fer un donatiu a Unicef o enviar aliments o bolquers via Creu Roja.

Comentaris

Trending