MoraBanc Andorra, fins al 2029

Tot i el descens de categoria, l’entitat bancària manté les condicions econòmiques confiant que es recuperi la màxima categoria del bàsquet espanyol com més aviat millor

Alsina i Aixàs amb la samarreta que vincula les dues entitats fins al 2029
Alsina i Aixàs amb la samarreta que vincula les dues entitats fins al 2029

El Bàsquet Club Andorra continuarà anomenant-se MoraBanc Andorra fins al 2029 després de signar un acord que allarga la vinculació entre les dues entitats. Un patrocini que, a banda de mantenir el nom, inclou la mateixa aportació econòmica que fins ara amb la voluntat de retornar a l'ACB com més aviat millor. En àmbit esportiu, Aixàs ha confirmat la sortida d'Oriol Paulí en les pròximes hores, mentre treballen per confeccionar la plantilla per la temporada vinent.

Set anys més, fins al 2029, el Bàsquet Club Andorra (BCA) continuarà portant el nom de MoraBanc Andorra a les pistes de bàsquet del territori espanyol. Així ho han escenificat aquest matí el conseller director general de MoraBanc, Lluís Alsina, i el president de l’entitat esportiva, Gorka Aixàs, que han destacat la llarga relació entre les dues parts. “MoraBanc porta tota la vida amb nosaltres. Apareixen en tots els bons i mals moments que hem passat. Per això avui és una gran notícia comprovar com MoraBanc afronta els reptes que tenim al davant amb tanta o més motivació que nosaltres. I d’aquí la renovació d’un patrocini que ens dona molta seguretat i confiança i que és un missatge per a tothom. Tenim un gran futur per endavant”, ha indicat Aixàs.

L’entitat bancària realitzarà la mateixa aportació econòmica que fins ara amb l’objectiu d’ajudar al club a tornar a la màxima categoria del bàsquet espanyol. En aquest sentit, Alsina ha reiterat la voluntat “d’ajudar l’equip a tornar amb més força i confiança per competir i aconseguir el desitjat retorn” a l’ACB.

D’altra banda, i pel que fa a la part esportiva, el president del BCA ha confirmat que el traspàs d'Oriol Paulí a l'FC Barcelona “és un fet” i que és “qüestió d’hores” que es faci oficial, mentre que pel que fa a Tyson Pérez, que ha expressat la seva voluntat de marxar, estan a l’expectativa dels moviments que faci el jugador. Respecte a la confecció de la plantilla per la pròxima temporada, Aixàs s’ha mostrat satisfet de com s’està desenvolupant, ja que “hem pogut fitxar allò que volíem”, assegurant la línia exterior desitjada per l’entitat i l’entrenador, i que ara els hi queda la tasca més complicada, la del joc interior, que preveu que “sigui més llarga i costarà més” i, per tant, ha demanat “paciència”. Per endavant encara hi ha unes setmanes abans que el MoraBanc Andorra no jugui el primer partit oficial, però el projecte per la temporada 2022-2023 agafa forma.

Comentaris

Trending