El MoraBanc Andorra cedeix Ruesga al Palma de la LEB Or

El club confia en la projecció de l’argentí, però considera que necessita minuts de joc per adaptar-se al bàsquet espanyol que difícilment tindria la temporada vinent

Fausto Ruesga.
Fausto Ruesga. MORABANC ANDORRA

El MoraBanc Andorra té molta confiança en el futur del jugador argentí Fausto Ruesga. Per això, i vist que difícilment tindrà prou minuts a l’ACB, s’ha optat per cedir-lo a un equip de LEB Or, amb l’objectiu que agafi experiència. En concret, anirà al Palmer Alma Mediterránea Palma.

De fet, la previsió en el moment que, ara fa uns mesos, es va tancar la seva incorporació ja era aquesta: acordar un préstec amb algun equip perquè es foguegés a Espanya. D’aquesta forma, espera que es pugui adaptar al bàsquet de la península.

Ruesga va tenir, de fet, una presència testimonial la passada temporada. Tot just va disputar tres partits, amb un total de 27 minuts i vuit punts. El club, però, confia en la seva projecció. “És un jugador en el qual tenim dipositades moltes esperances de futur i la cessió és la millor manera per a ell de continuar amb la seva evolució”, ha explicat el General Manager de l’entitat, Francesc Solana.

Així, s’ha acordat que la campanya vinent, Ruesga jugarà a la LEB Or. En concret, anirà al Palmar Alma Meditarranea Palma. A l’equip mallorquí s’espera que tingui prou minuts per créixer com a jugador de cara a un futur retorn a la ‘Bombonera’.

Comentaris

Trending