Mònica Ramírez penja el banyador

Kevin Teixeira és el millor nadador andorrà amb una 12a posició en els 400 m lliure Júnior i s’acosta als 700 punts Fina

Kevin Teixeira amb les companyes d'equip junior a Sabadell.
Kevin Teixeira amb les companyes d'equip junior a Sabadell.

Mònica Ramírez ha posat punt i final a la seva carrera esportiva d'alt nivell amb la seva participació en els Campionat d'Espanya Absolut d'estiu i que ha servit de preparació als companys pel Campionat Europeu de Natació. D'altra banda, en categoria júnior, Kevin Teixeira ha estat el nadador més destacat amb una 12a posició en els 400 metres lliures.

El 109è Campionat d'Espanya Absolut d'estiu Open Astralpool, celebrat del 20 al 24 de juliol a les instal·lacions del CN Sabadell, ha estat el comiat de Mònica Ramírez a l'alta competició per dedicar-se a la seva vessant professional com a infermera. Una darrera prova en què també han participat Nàdia Tudó, Bernat i Tomàs Lomero, Patrick Pelegrina i Aleix Ferriz.

Una competició que ha servit de preparació als nadadors andorrans per preparar el 36è Campionat Europeu de Natació, que se celebrarà de l’11 al 21 d’agost al Fòrum Itàlic de Roma.

Aquesta no ha estat l’única prova disputada a la seu del CN Sabadell. La piscina també ha estat escenari de 43è Campionat d’Espanya Junior d’estiu en piscina de 50 m coberta, darrera prova de la categoria, amb la participació d’Alexandra Mejia, Monserrat Pubill i Kevin Teixeira.

De fet, els millors resultats de totes dues competicions ha arribat de la mà de Teixeira amb una 12a posició en els 400 metres lliure Júnior amb un temps de 4 minuts, 10 minuts i 58 centèsimes. Un crono que suposa la millor marca personal pel nadador i que l'acosta als 700 punts Fina, llindar per considerar-se internacional Absolut.

Etiquetes

Comentaris

Trending