Mònica Ramírez, Nàdia Tudó i Bernat i Tomás Lomero seran a l’europeu de Budapest

L’equip Nacional de Natació d’Andorra viatjarà per disputar el Campionat d’Europa de piscina llarga

Joan Clotet i Josep Maria Cabanes presentant l'equip de natació andorrà
Joan Clotet i Josep Maria Cabanes presentant l'equip de natació andorrà

Demà dissabte, l’Equip Nacional de Natació viatjarà a Budapest per disputar el Campionat d’Europa de piscina llarga. L’expedició andorrana es dividirà en dos, per una banda, Tomàs Lomero, Mònica Ramírez i Nàdia Tudó sortiran des de Barcelona i, per l’altra, Bernat Lomero acudirà a la capital d’Hongria des de Kazan, on ha estat preparant la competició en el Centre de Desenvolupament de la FINA a la població russa.

Participar al Campionat d’Europa és una nova oportunitat que tindran els nedadors per poder aconseguir les marques que demana el COA per poder utilitzar les invitacions de cara a la participació en els Jocs Olímpics de Tòquio 2021. Per tant, tots viatjaran amb la màxima il·lusió i un estricte treball programat. La representació andorrana nedarà els dies 17, 18, 20, 21 i 22 de maig en diferents proves cadascú d’ells.

El president de la Federació Andorrana de Natació (FAN), Joan Clotet, ha felicitat els nedadors, i ha recalcat que, tot i que no disposen d’una piscina de 50 metres, s’ha entrenat de la millor manera possible fora del país per representar-lo com cal. D’altra banda, Josep Maria Cabanes, en representació d’Andbank, patrocinador principal de la FAN, ha desitjat molta sort a l’equip nacional.

Comentaris

Trending