Mònica Doria, fora de la final de caiac del campionat de món de Cracòvia

La palista andorrana ha comès dues errades en el seu recorregut i les penalitzacions l’han deixat en tretzena posició, a 1’’48 de la darrera competidora que ha accedit a la ronda definitiva

Comentaris

Mònica Dòria, abans de sortir en la seva màniga de semifinals.
Mònica Dòria, abans de sortir en la seva màniga de semifinals.

No ha tingut sort Mònica Doria en la prova de caiac dels campionats del món que s’estan celebrant a Cracòvia (Polònia). La palista andorrana no ha pogut passar a les semifinals en cometre dues errades en el seu recorregut. La tretzena posició l’ha deixat fora de la ronda definitiva. En aquesta s’ha imposat Jessica Fox.

Doria disputava la semifinal amb aspiració de poder colar-se entre les millors. No ha estat, però, el seu dia. En el trajecte, ha rebut dues penalitzacions i això ha elevat el temps a 101’’17. Ha quedat a 1’’48 de la darrera competidora que s’ha ficat a la final, la ucraïnesa Viktoriia Us.

Per tant, ha quedat fora de la ronda definitiva, que era el seu objectiu. En aquesta s’ha imposat l’australiana Jessica Fox. El podi l’han completat les txeques Tereza Fiserova i Amalie Hilgertova.

Espina, doncs, clavada per la palista andorrana. L’oportunitat per oblidar-la arribarà aquest diumenge. És llavors quan està prevista la semifinal i la final de la competició de canoa, per a la qual es va classificar divendres.

Etiquetes

Comentaris (2)

Trending