Mònica Dòria es permet somiar a Tòquio

La palista andorrana ha completat la sèrie preliminar de l’eslàlom amb canoa amb el novè millor temps de totes les participants i té serioses opcions de ficar-se en la lluita per les medalles

Dòria, durant la seva segona màniga.
Dòria, durant la seva segona màniga.

Objectiu complert. Mònica Dòria ha superat la sèrie preliminar de la competició d’eslàlom en canoa dels Jocs de Tòquio. Ho ha fet en novena posició i, per tant, demostrant que té opcions més que fermes de ficar-se en la final. Ho intentarà aquest dijous, a partir de les set del matí, hora andorrana.

Després del bon sabor de boca que va deixar la seva participació en la modalitat de caiac, la palista del Principat ha demostrat que la canoa és la seva especialitat. En el primer dels dos recorreguts dels quals constava la sèrie, ha fet el sisè millor temps de totes les participants, amb 113’’78, inclosos dos segons per una penalització.

La marca ja era molt bona i gairebé assegurava la seva presència en semifinals. Tot i això, ha intentat millorar-la en la segona màniga. No ha tingut sort, però, ja que ha fet un pitjor temps que en la primera. Tot just 119’’69, amb una penalització.

Per tant, la marca que valia ha estat la de la primera sèrie, que era prou bona. De fet, en global, la novena millor de totes les participants. Per tant, Dòria està a semifinals i amb un temps que permet somiar. I és que a la final passaran les deu millors de la sèrie que s’ha de disputar aquest dijous a partir de les set del matí, hora del Principat. Qui també s’ha classificat ha estat la catalana Núria Vilarrubla, en tretzena posició, amb una marca de 113’’03.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending